Bude konečně svatba? Jágrova Dominika má jasno v tom, co se na ní bude hrát

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
jaromir jagr
Zdroj: Ondřej Bičiště / MAFRA / Profimedia

Dominika Branišová a hokejista Jaromír Jágr spolu randí už déle než rok. Není to příliš brzy na to, mluvit o svatbě? Jágrovi už táhne na padesát, zatímco modelka je o 22 let mladší.

Fanoušci Jaromíra Jágra očekávají, kdy konečně přijde na řadu manželství a také dítě. Jestli se tak stane, nebo dojde opět k rozchodu, je ale otázkou. Podle modelky je tu však naděje, že se svatba opravdu bude konat.

Je to jeden z nejhodnějších lidí, které jsem poznala, přiznala Dominika

Jaromír Jágr patří mezi nejlepší české, ale i světové hokejisty. Dlouhou dobu působil v zámořské NHL a na jeho dresu najdete číslo 68, ať se jedná o jakýkoliv klub. A jeho přítelkyně Dominika je do něj skutečně zamilovaná.

„Miluju ho úplně celého,“ řekla pro Showtime. „Podle mě je to jeden z nejhodnějších lidí, které jsem měla možnost poznat. Moc si vážím toho, že je se mnou,“ přiznala modelka, i když zároveň není jednoduché chodit s takovou celebritou po ulici.

V soukromí to vypadá úplně jinak, než když se objeví venku. Na veřejnosti je Jágr obletovaný svými příznivci. „Lidé se chtějí s Jaromírem fotit, chtějí od něj podpisy. Ale on si to za to, co dokázal, zaslouží. Je to skvělý člověk,“ vychválila ho Dominika.

Zpečetí svou sehranost svatbou?

Branišová také prozradila, jestli se chystá veselka. Podle toho, co říká o vztahu k Jardovi, je jasné, že jsou sehraná dvojka. Možná už mají některé detaily naplánované. Například co se hudby týče.

„Píseň Ty a já je naše neoblíbenější písnička. Ale co bude, to nikdo neví. Když bude svatba, tak aspoň víme, co se tam bude hrát,“ mlžila o možném manželství česká modelka. Jaromír Jágr je dnes hrající majitel klubu Rytíři Kladno. Hokejistům se ale momentálně nedaří začátek sezony.

Jágr také neodmítá pozvání do různých pořadů. Objevil se například na fotbalovém hřišti vedle legendy Pavla Horvátha, který ho pozval, aby ukázal, zda se umí ohánět také v kopačkách. A Jaromír předvedl, že i za míčem se umí honit dostatečně rychle.

Autor: Raina Tomanová



Související články