Bude veselka: Slávistický brankář Kolář požádal Tvrdíkovu dceru o ruku

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
ondrej kolar
Zdroj: Profimedia

Ondřej Kolář patří mezi velké slávistické opory. V brance dokáže vychytat i ostré střely, a i díky němu mohla SK Slavia Praha slavit v loňské sezoně titul.

A Ondřej může slavit také v osobním životě. Od loňského listopadu se začal ukazovat po boku krásné modelky Jany Tvrdíkové, která je dcerou Jaroslava Tvrdíka. To není nikdo jiný než šéf Slavie.

O vztahu s fotbalistou řekla Jana otci sama

Jak Jana přiznala, s pravdou ven šla ona. Sama otci přiznala, že randí s fotbalistou, i když v rozhovorech avizovala, že už s nimi randit nebude. Jaroslav Tvrdík se podle jejích slov smál, ale své dceři samozřejmě přeje jen štěstí.

Modelka s brankářem Ondřejem se přitom znají už několik let. Jana je totiž velkou fanynkou Slavie, a když to jde, nechybí na zápase. Randit ale začali až v listopadu roku 2020. „První krok jsem udělal já, když jsem Janču pozval na kafe. Od té doby jsme se začali vídat více,“ řekl Ondřej.

„Neumím ani říct, při jaké příležitosti přeskočila jiskra,” uvedl ještě. I když si nebyli jistí, jak jejich vztah šéf Slavie vezme, nakonec to dobře dopadlo. Dříve nebo později by se na jejich vztah stejně přišlo, protože i dnes na sobě mohou oči nechat.

Jana Tvrdíková je velmi úspěšnou modelkou, přitom jí je teprve 20 let. Vyhrála světovou soutěž Elite Model Look v roce 2016, za sebou má úspěšné přehlídky a spolupracuje například se značkami Chanel nebo Versace.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Ondřej Kolář (@kolacek16)

Nejsou spolu ani rok a už se bude chystat svatba

Ještě nedávno přitom chodila s trenérem přípravky pražské Slavie Filipem Jeřábkem. Po Ondřejově boku se objevovala zase volejbalistka Anna Šotkovská. Tentokrát se ale oba trefili do černého, protože Ondřej Janu požádal o ruku, a ona řekla ano.

Oba si vložili společnou fotku na Instagram, kde se mladičká modelka pochlubila krásný prstenem. Gratulace neberou konce, fanoušci fotbalu k tomu také doplňují, že Kolář musí vychytat čisté konto, aby bylo co slavit.

Kolář přitom pochází z Liberce, zahrát si ale mohl ve Francii, kde strávil část svého dětství. Před rokem o něj mělo zájem Nice, ale Tvrdík nedovolil, aby Kolář ze Slavie odešel. A dobře udělal, protože Kolář se stal nejlepším brankářem sezony.

Opakovaně pomohl Slavii k mistrovskému titulu hlavně díky tomu, že v sezoně 2019/2020 v 31 zápasech vychytal neskutečných 23 čistých kont. Překonal tak rekord nejen Petra Čecha, ale také Zdeňka Jánoše, kteří oba shodně vychytali během jedné sezony 17 nul.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová



Související články