Cristiano Ronaldo se plácnul přes kapsu. Své Georgině dal dárek, o kterém si většina žen může nechat zdát

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
cristiano ronaldo
Zdroj: Profimedia

Cristiano Ronaldo je díky svému úspěchu jedním z nejbohatších sportovců na celém světě. A jeho přítelkyně Georgina si to velmi dobře uvědomuje.

Cristiano za ni tentokrát utratil nemalé peníze. Georgina je totiž vyhlášená tím, že se velmi ráda líčí a také nosí šperky, které rozhodně nepatří mezi nejlevnější. A nyní může se svými oblíbenými kousky i cestovat.

Krásná bruneta si může šperky vozit s sebou

Ronaldo nyní hraje za Manchester United a podle cenovky, za kterou dárek pořídil, se mu stále velmi daří. Své milované totiž koupil luxusní kufřík na šperky od Louise Vuittona, který ho vyšel na neuvěřitelných 3,1 milionu korun.

Svým dárkem určitě Georgině vyrazil dech, protože je to něco, co nemá doma každá žena. Protože je ale Cristiano pozorný, je jasné, že se musel trefit do jejího vkusu. Georgina se se svým novým kufrem hned pochlubila svým sledujícím.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio)

Fanouškům na Instagramu poslala fotografii, na které je vidět, jak je kufr otevřený a ona si užívá pohled na něj. „Stále nemám slov, Cristiano,“ poděkovala svému drahému v portugalštině.

Šperkovnice o velikosti kufru

Šperkovnice je přitom velmi čerstvým dílem známé značky. Byla představena v butiku, který se nově otevíral na Vendômském náměstí v Paříži, teď už je majitelkou krásná dlouhovláska, která si ho bude určitě hýčkat.

Jeho rozměry jsou totiž obrovské. Kufr má na výšku asi 1,5 metru, kromě osmi zásuvek v něm najdete také zrcadlo i bustu, na kterou se věší náhrdelníky. Milované šperky tak mohou s Georginou cestovat v bezpečí po celém světě.

Ronaldo věděl, že praktickým, a přitom luxusním a stylovým dárkem svou partnerku potěší. Podle deníku The Sun je neuvěřitelné, kolik peněz má Georgina právě ve špercích. Jejich hodnota se odhaduje na závratných 78 milionů korun.

Zdroj: Instagram, iSport.cz

Autor: Raina Tomanová



Související články