Lucie Šafářová má smůlu. Tomáš Plekanec prozradil, proč si ji ani rok a půl po zásnubách nechce vzít

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
lucie safarova
Zdroj: Anna Vavríková / MAFRA / Profimedia

I když je to již více než rok a půl, co hokejista Tomáš Plekanec požádal o ruku svou přítelkyni, tenistku Lucii Šafářovou, pořád není jasné, kdy svatba bude.

Svatební zvony stále nejsou slyšet a podle Plekance to ani v nejbližší době nemáte očekávat. „Konkrétní datum ti fakt neřeknu, ale bude to tak rok a půl,“ vzpomínal na své zásnuby Plekanec v rozhovoru s Michalem Hrdličkou.

Termín svatby zajímá všechny fanoušky

Moderátor se zajímal o datum veselky, s tím ho ale Plekanec nepotěšil. „To taky nevím. S covidem, když nevíš, kolik a kam může přijít lidí, je těžký dělat veselku. Snad to nějaké léto dopadne, my na to nepospícháme. Nejsem pod tlakem.“

Plekanec tak vyvrátil rčení, že se svatba má konat do roka a do dne od zasnoubení dvou zamilovaných. Nikdo ale neví, jak se k celé situaci staví sama Šafářová. Ta se o vztahu nejen s Plekancem, ale také s jeho syny, rozpovídala v podcastu Báry Strýcové.

S Tomášem mají totiž malou dcerku, a když k nim navíc zavítají synové Plekance, mají doma pořádně veselo. „Obrovsky mě naplňuje malá, je to totální změna životního stylu v pozitivním směru,“ vychvaluje si rodinný život Lucie.

Lucie přiznala, že občas neví, kde jí hlava stojí

„Musím říct, že když máme ještě kluky, což je na půl měsíce, jsou to tři děti a pes a většinou vůbec nevím, kde ten pes je, protože nás to zaměstnává takovým způsobem, že si občas dělám srandu, že z nuly na tři je velký skok,“ směje se úspěšná česká tenistka.

Lucie pro Aha! prozradila, že má velkou radost, jaký mezi sebou děti mají krásný vztah. „Je hrozně hezké je takhle dohromady vidět a fungujeme jako rodina, to je pro mě nejvíc, co můžu mít,“ rozněžnila se Šafářová. Jestli a kdy dojde na svatbu, ale zatím nikdo neví.

Její slova ale mohla zasáhnout bývalou manželku Plekance Lucii Vondráčkovou. Té se naopak rodina rozpadla, a i když už má také nový vztah, slyšet mluvit o jejích synech někoho jiného pro ni musí být nepříjemné.

Zdroj: Aha!

Autor: Raina Tomanová



Související články