Milan Baroš oslavil kulatiny s krásnou manželkou. Společně vyrazili na pivo

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
milan bartos
Zdroj: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Milan Baroš je slavný český fotbalista, který toho za svůj život dokázal mnoho. V národním týmu vstřelil přes 40 gólů a 28. října oslavil jubileum.

Milan oslavil 40. narozeniny se svou ženou Terezou, se kterou si zašli na jedno točené. Využili tak krásného počasí a posadili se na zahrádce, kde si jedno orosené vychutnali. Společnou fotografii pak Tereza vložila na svůj instagram.

Podzimní Praha a dvě hrdličky

Tereza zveřejnila nejen fotografii z restaurace, ale také z podzimní procházky Prahou. Na sobě měla světlý svetr, který doplnila stylovou čepicí. Její dlouhé vlasy se rýsovaly kolem obličeje a vedle svého muže jen zářila.

Milan si užíval společnost své manželky. Vedle sebe vypadají pořád jako dvě hrdličky, i když jsou spolu už spoustu let. Vypadá to, že jim láska pořád kvete a jsou jasným příkladem toho, že vztah může vydržet, pokud o něj oba pečují.

Na snímku na sebe oba partneři koukají a přiťukávají si půllitry. Tereze sice svítí slunce do očí, ale celá fotografie působí uvolněným dojmem. Z Milana Baroše je od čtvrtka čtyřicátník, který si může říct, že pro fotbalový svět toho hodně udělal.

Už více než rok hraje fotbal jen pro radost

Před rokem odešel „Bary“ do fotbalového důchodu a kopanou si teď užívá pouze na amatérské úrovni. Za reprezentaci nastupoval poprvé ve svých necelých dvaceti letech.

Třicetiny pro něj byly zajímavé. Čtyři dny po narozeninách se mu narodil druhý syn Matteo, a navíc poté Češi postoupili na Euro. To bylo před deseti lety a Baroš, i když za repre odehrál jen sedm minut, radostně slavil s ostatními hráči na letišti.

Teď už hraje fotbal pouze rekreačně, a to za tým I. A třídy. Věnuje se hlavně své manželce a synům a sám řekl, že si chce odpočinout od profesionálního fotbalu. Přejme mu, ať to další desetiletí je stejně tak úspěšné jako to poslední.

Zdroj: Instagram, Aha!

Autor: Raina Tomanová



Související články