Ester Ledecká sportuje i na dovolené. Břišáky jí může závidět leckterý chlap

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
ester ledecka
Zdroj: Profimedia

Ester Ledecká dál sbírá pozitivní komentáře na svou postavu. Nedávno totiž na svůj instagram umístila fotografii, kterou vyrazila dech nejedné ženě, ale našlo se i pár závistivých mužů.

Na fotografii, kterou pořídila v Řecku, je vidět, jak si užívá svobody, kdy nemusí řešit žádné tréninky a myslet na závody. Ester je ale všestranně nadaná, takže jak jinak – fotografie je přímo z moře, které brázdí na prkně za člunem.

Ještě než se naplno vrhne do tréninku, užívá si vody

Ester Ledecká nejenže lyžuje, ale perfektně ovládá i jízdu na snowboardu. Jako dvojnásobná olympijská šampionka si léto užívá po svém. Dovolená u moře pro někoho znamená několik dní lenošení, ale ne pro ni.

Po dovolené ji čeká kemp v Jižní Americe, kde začne trénovat a připravovat se na dlouhou zimní sezonu. Na instagram tak poslala poslední pozdravy od moře.

Její postava nenechala chladným žádného fanouška. Objevily se hlavně pochvalné komentáře, protože Ester má vypracované břicho, kterým se nepochlubí každý.

Vodní radovánky jsou tak nejlepší způsobem, jak dát najevo radost ze života. Zimní královna pod snímek napsala jen „Freedom“ (svoboda). Komplimenty se začaly hrnout okamžitě.

„Six-pack jak čtverečky čokolády,“ napsal jí jeden z fanoušků. „Esence dokonalosti,“ zněl další a takových tam Ester našla desítky.

Jak je vidět, Ester je, co se týče fyzičky, před olympijskou sezonou v nejlepší formě. Za dva měsíce bude česká lyžařka a milovnice snowboardu brázdit svahy v Söldenu, kde začíná Světový pohár. A se svými pocity a zážitky se neváhá podělit právě na sociálních sítích.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Spolupracovala na knize svého otce Janka Ledeckého

Nedávno také zveřejnila snímek svého otce Janka Ledeckého a svého bratra. Ukázala, že její táta napsal knihu, kterou doplnil ilustracemi právě brácha Jonáš, jenž slaví úspěchy jako výtvarník. Už v jeho patnácti letech mu vyšel první komiks.

Také on ale trochu fušuje do muziky jako jeho táta. Ani Ester se neváhá postavit před kameru nebo před mikrofon. Po svém otci zdědila talent, ale nakonec se vydala sportovní cestou a zpívá si maximálně doma v koupelně.

Kniha Verše potrhlé je vydaná i v audio podobě a podílelo se na ní několik českých celebrit. Jednu básničku namluvila také Ester.

Knihu si můžete koupit od poloviny září, ale Ledecký ji nabízí na internetových stránkách i s podpisy obou autorů. Zpěvák navíc ještě koncertuje, a je možnost si tak dílo nechat podepsat ještě osobně.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová



Související články