Syn Romana Šebrleho se pěkně potatil. Talentovaný sportovec nemá o fanynky nouzi

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Roman Sebrle
Zdroj: Michal Beránek / CNC / Profimedia

03Roman Šebrle je známý televizní moderátor, kterého pravidelně vídáme na obrazovkách ve večerních zprávách. Dříve ale býval úspěšným sportovcem a tyto jeho geny se přenesly i na syna Štěpána. Jaký je potomek slavného českého atleta?

Roman Šebrle začínal fotbalem. V roce 1990 ale přešel na atletiku, které se držel dlouhé roky. V roce 1996 pak jakožto voják z povolání fungoval v týmu Armádní sportovní centrum Dukla.

Kromě sportovního života byl poměrně aktivní i v tom osobním. V roce 2000 se stala jeho manželkou sportovkyně Eva Kalasová, se kterou má dvě děti. A právě syn Štěpán se pěkně potatil.

Odmalička miloval fotbal

Štěpán Šebrle, stejně jako jeho otec, začínal fotbalem. Zamiloval se do něj už jako malý kluk a na škole v něm exceloval. Dnes je mu už 18 let a stále se tomuto sportu s energií věnuje.

Z dorostu se po osmnáctých narozeninách přesunul do béčka, ale tady se moc neohřál. Trenérovi se jeho talent natolik zalíbil, že ho přetáhl do týmu A. O tom, že by měnil sport, zatím není řeč.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Štěpán❤️ (@stepan_sebrle)

Jeho otec sice v tomto věku přešel na atletiku, ale Štěpán pravděpodobně hodlá u fotbalu zůstat i nadále. Jeho otec by ho nejraději viděl v nějakém velkém týmu, jako je například FC Barcelona.

Krasavec, který má zástupy fanynek

Díky tomu, že miluje sport a pravidelně trénuje, je silný a zdravý. Jeho postava ale není to jediné, co na něm fanynky ocení. Podobně jako jeho otec je i Štěpán pohledný i v obličeji.

Jeho fotky na Instagramu mají velký úspěch a nejedna dívka se nad ním rozplývá. Ačkoli podle některých fanynek má na všech fotkách smutné oči a má asi v srdci nějakou utajovanou bolest, on o ničem takovém nikdy nemluvil.

Nejspíš je to tedy pouhé zdání. Nebo že by se tvářil na fotkách posmutněle záměrně, aby ještě více zaujal své fanynky? S kým nakonec skončí a jak bude pokračovat jeho kariéra, jisté není, ale rozhodně ho čeká slibná budoucnost.

Zdroj: Instagram, Facebook
Autor: Šárka Cvrkalová



Související články