Jak si sbalit tašku do posilovny

od Nikola Jaroschová
3 minuty čtení
Komerční sděleníSport
Jak sbalit tasku
Zdroj: HUAWEI

Co byste si měli zabalit do tašky do tělocvičny? To je otázka, kterou si klade mnoho lidí, než zamíří do posilovny. No, pokud přemýšlíte, jaké nezbytnosti si dát do tašky, pak je tento blogový příspěvek právě pro vás! Projdeme si vše od oblečení, hygienických potřeb, cvičebního vybavení, jídla až po další nezbytnosti. Na konci tohoto článku by již neměly být žádné otázky o tom, co patří do vaší sportovní tašky!


Oblečení

Důležité je zabalit si vhodné oblečení na cvičení. Pokud budete cvičit kardio, budete chtít nosit něco pohodlného a lehkého. Na druhou stranu, pokud zvedáte činky, budete potřebovat oblečení, které se s vámi může pohybovat a poskytuje určitou oporu. Můžete si také vzít jednu nebo dvě vrstvy navíc pro případ, že bude v tělocvičně zima nebo skončíte s tvrdším tréninkem, než jste čekali!

Toaletní potřeby

Stejně jako při balení na jakýkoli jiný výlet je důležité vzít si s sebou toaletní potřeby, když chodíte do posilovny. To zahrnuje položky jako šampon, mýdlo, zubní kartáček a zubní pastu. Dobré je také přibalit ručník, zvláště pokud ho posilovna, do které se chystáte, neposkytuje.

Tréninkové vybavení

Pokud máte určité kusy cvičebního vybavení, které rádi používáte, pak si je určitě přibalte do své tašky do tělocvičny! To může zahrnovat závaží, odporové gumy nebo podložku na jógu.

Jak sbalit tasku

Zdroj: HUAWEI

Sportovní láhev

Všichni víme, že je důležité zůstat hydratovaný. A pokud budete cvičit delší dobu, pak je to ještě důležitější! Nezapomeňte si přibalit láhev s vodou, kterou lze snadno připevnit k tašce, abyste měli vodu vždy po ruce.

Jídlo

Je důležité mít ve své sportovní tašce zdravou svačinku nebo dvě, zvláště pokud budete cvičit delší dobu. Pomůže vám to udržet vaši energetickou hladinu a vyhnout se nechtěným touhám. Některé dobré možnosti zahrnují ovoce, jogurt nebo ořechy.

Fitness tracker

Dobrý způsob, jak sledovat svůj pokrok a zůstat motivovaný, je vzít si fitness tracker s sebou do tělocvičny. To vám umožní zjistit, kolik kalorií spálíte a jak daleko jste ve své cvičební rutině došli. HUAWEI Band 6 a Fitbit Inspire jsou pro vás dobrou volbou.

Jak sbalit tasku

Zdroj: HUAWEI

Sluchátka do uší nebo sluchátka

Hudba může být skvělým způsobem, jak se dostat do zóny a načerpat sílu při cvičení. Nezapomeňte si přibalit sluchátka nebo špunty, abyste mohli při cvičení poslouchat své oblíbené melodie!

Zámek tělocvičny

Možná budete chtít přinést zámek na skříňku v tělocvičně, pokud jej vyžadují. Většina tělocvičen je má, ale vždy je lepší být v bezpečí, než litovat.

Žabky/sprchové boty

Pokud se po cvičení plánujete osprchovat, nezapomeňte si přibalit žabky nebo boty, které můžete nosit ve sprše.

Plán: Konečně jedna z nejdůležitějších věcí, kterou byste si měli přinést, je solidní herní plán! Rozhodněte se, jaká cvičení budete během cesty absolvovat, a zapište si je předem. Tím, že budete mít vše předem připravené, zajistíte, že se během tréninku budete soustředit a nebudete ztrácet čas hledáním toho, co byste měli dělat dál.

Nyní, když víte, co si zabalit do tašky do posilovny, neměla by existovat žádná omluva pro to, že si nezacvičíte! Tento seznam balení použijte jako vodítko a přizpůsobte si jej podle svých vlastních potřeb. A co je nejdůležitější, bavte se svými tréninky a pamatujte na to, abyste vždy zůstali motivovaní!

Autor: redakce



Související články