Nemanželská dcera Borise Beckera je dnes krásná modelka. Otec ji zkrátka už nezapře

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
boris becker
Zdroj: Profimedia

Boris Becker je bývalý tenista, kterému je dnes 50 let. Dříve svou nemanželskou dceru před světem skrýval, dnes se za to ale téměř stydí. Kromě toho, že se k ní hrdě hlásí, na ni může být také po tom, co dokázala, pyšný.

Becker měl důvod dceru skrývat. Nebo si to alespoň myslel. S první manželkou se mu totiž narodily dvě děti. Pak měl románek s ruskou servírkou, kvůli které se mu manželství rozpadlo.

Když se později podruhé oženil a další žena mu porodila děti, nemanželskou dceru Annu Ermakovovou skrýval, aby se vyhnul skandálům. Nakonec se ale všechno provalilo. Vzhledem k podobě by stejně tajemství neskrýval dlouho.

Kráska slavící narozeniny

Anna je dnes osmnáctiletá modelka, která spolupracuje s mnoha módními časopisy a rozhodně se za ni její otec nemusí stydět. Zatímco dříve ji zapíral, dnes s hrdostí chodí na její módní přehlídky.

Své osmnácté narozeniny oslavila v klubu Charlie, kam ji přivezla dlouhé černá limuzína. Její nástup byl oslňující a nikdo by si dnes nedovolil tvrdit, že se stala slavnou jen díky svému původu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Ermakova ✨ (@annaermakova1)

Oslavenkyně se před médii blýskla poloprůsvitnými koktejlovými šaty s černým kabátkem a všichni hosté na ní mohli doslova nechat oči. Podobně se oblékla také její matka, a společně tak tvořily neodolatelné duo.

Musel jsem se k tomu postavit čelem

Proč nakonec tenista přiznal otcovství? Podle všeho se zkrátka rozhodl, že je třeba se ke všemu postavit čelem a přestat před lidmi zapírat skutečnou pravdu. Navíc nechtěl všechno nechat na svobodné matce, kterou s dcerou zanechal.

„Cítil jsem se trapně a smutně kvůli tomu všemu. Co se stalo a že se mi kvůli tomu rozpadla rodina. Já i matka Anny jsme se museli nějak postavit k tomu, že jsme rodiče,“ řekl později bývalý tenista pro Daily Mail.

„Teď jsme ale v pohodě, i když Annu nevidím tolik, jak bych chtěl. Ale snažíme se chovat jako normální rozdělená rodina, což vzhledem k tomu, jak to celé začalo, nebylo zrovna jednoduché,“ dodal na závěr rozhovoru pro Daily Mail.

Zdroj: Instagram, DailyMail

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články