Jaké přestupy se chystají ve světových klubech? Jasno nemá Messi, Mbappé či Abraham

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
Lionell Messi
Zdroj: Profimedia

Přestupová období bývají velmi sledovaná. Pokud se jedná o hráče světového formátu, kluby se předhánějí, kdo za něj zaplatí více. Nejnovější fakta i spekulace o chystaných změnách a přestupech nedávno uveřejnila stanice BBC.

Tyto přestupy svou atraktivitou zajímají fanoušky po celém světě. Ve fotbalovém světě mohou ale kolovat také různé fámy a spekulace o tom, kdo o přestupu uvažuje nebo jakému sportovci končí smlouva a stále ještě nemá novou.

Jasno nemá například Barcelona, která zatím nepřipravila smlouvu s argentinským Lionelem Messim, kterému smlouva končí letos v létě.

Barcelona jedná také o další smlouvě pro Dembélého

Fotbalista Ousmane Dembélé má současnou smlouvu do roku 2022 a tento 23letý hráč zatím nemá jasno, jestli bude v Barceloně zůstávat.

Naopak v týmu Paris Saint-Germain doufá manažer Kyliana Mbappého, že se tento 22letý francouzský útočník domluví s klubem na nové smlouvě.

Alexander Lacazette je velká opora londýnského Arsenalu. Rozhodnutí o další smlouvě ale není jen na jeho bedrech. Smlouva mu v klubu končí v roce 2022.

O útočníka Chelsea a reprezentanta Anglie Tammyho Abrahama se zajímají dokonce dva kluby – West Ham a Leicester. Abraham totiž nehrál v semifinálovém utkání proti Manchesteru City v FA Cupu.

Moise Kean, jednadvacetiletý útočník z Itálie, také neví, kde bude příští sezónu pokračovat. V tuto chvíli totiž je na hostování v Evertonu a není jisté, zda v něm bude pokračovat, nebo se vrátí zpět do Paris Saint-Germain.

Šéf Evertonu chce zpátky brankáře Olsena, naopak jiný brankář Szczesny zůstane v Itálii

Švédský brankář Robin Olsen by mohl i nadále zůstat na hostování v Evertonu. Přeje si to jeho šéf Carlo Ancelotti.

[rreadalso]

Naopak bývalý brankář Arsenalu Wojciech Szczesny měl původně přestupovat do jiného londýnského klubu, konkrétně do Tottenhamu, ale nakonec Juventus neopustí.

Klub AC Milán pravděpodobně podepíše novou smlouvu s útočníkem Zlatanem Ibrahimovičem. Očekává to ředitel klubu Ricky Massara.

Autor: Raina Tomanová



Související články