Lionel Messi udělal pro svého fanouška neuvěřitelnou věc. Díky ní zůstane navždy šťastný

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
messi
Zdroj: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Argentinský fotbalista Lionel Messi má pověst žijící legendy a zbožňují ho fanoušci po celém světě. Možná úplně nejdál v tomto ohledu došel brazilský příznivec, který si ho nechal vytetovat na záda. A nejedná se o ledajaké dílo. Netrvalo dlouho a nezůstalo bez povšimnutí samotného pana fotbalisty.

Messiho nesporný fotbalový talent zapříčinil, že si někteří fanoušci nechávají zhotovovat tetování s jeho jménem či podobiznou. Tak moc pro ně jeho sportovní úspěchy znamenají.

Ze všech lidí, kteří si v průběhu let nechali nějaké udělat, je minimálně na internetu nejznámější Brazilec Igor Magalhaes. Ten si nechal vytetovat vyobrazení Messiho oslavy na stadionu Santiago Bernabéu v Madridu.

Messi si tehdy sundal dres, natáhl ho před sebe a poukázal na číslo 10, aby všichni přítomní diváci věděli, kdo právě skóroval.

messi dres

Zdroj: Profimedia

Stalo se tak roce 2017, konkrétně v nastavení zápasu Barcelony s Realem Madrid. Byl to právě Messi, kdo zápas rozhodl, když změnil skóre na 2:3. Byla to také jeho 500. branka v kariéře.

Introvert, který překvapil

O Messim je známo, že je spíše tichým introvertem a klidným člověkem. O to větším překvapením bylo, když na tetování, které zrovna zveřejnil TyC Sports, reagoval komentářem na sociální síti Instagram.

„Strašné tetování! Miluji ho! Rád bych ho viděl a podepsal,“ napsal. A jak oznámil, tak nedávno učinil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Igor Magalhães (@igormagalhaez)

O víkendu bylo totiž uspořádáno setkání mezi fanouškem a Messim před hotelem, kde je ubytována argentinská fotbalová reprezentace během turnaje Cópa América. Už něco takového muselo být pro brazilského muže velkým a dojemným zážitkem.

Messi, vyzbrojený fixem a vedoucím ochranky po boku, se vydal na cestu k Magalhaesovi, aby splnil svůj slib.

„Myslel jsem, že se u mě nezastaví. Ale viděl jsem ho, podíval se mi do očí a pootočil si mě tak, abych k němu byl zády. Jsem navždy šťastný, nedá se to popsat žádnými dalšími slovy.“

Po tomto zážitku fanoušek řekl, že umře v pokoji. Magalhaes si Messiho originální podpis nechá rovněž zvěčnit na svém těle pomocí inkoustu.

Zdroj: Instagram, Givemesport.com

Autor: Marek Slanina



Související články