Sparťanská kabina se rozloučila s přeběhlíkem do Slavie hrubým způsobem. Fanoušky to rozdělilo na dva tábory

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
Srdjan Plavsic
Zdroj: Michal TUREK / MAFRA / Profimedia

Měla to být rozlučka dvou fotbalistů, ale video z kabiny letenských fotbalistů nabídlo úplně jinou podívanou, než se čekalo. Přeškrtnutý Plavšić a vulgární nadávky zastínily proslov kapitána i dva odcházející hráče. Na situaci upozornil iSport.cz

Ve Spartě vypršela smlouva v závěru sezóny obránci Ondřeji Zahustelovi. Ten na Letné působil od roku 2016. Stejný osud má i loňský král střelců Libor Kozák.

„Budu na Spartu vzpomínat jen v dobrém. Byly to dva roky nahoru dolu, ale jsem za tu zkušenost rád. Odcházím s dobrými vzpomínkami,“ napsal na oficiálním sparťanském webu Kozák.

Video z loučení letenských fotbalistů, Kozáka a Zahustely, však nabralo nečekaný směr.

Přeškrtnutý Plavšić a nadávky zastínili loučení

Na oficiálním Youtube kanálu týmu AC Sparta Praha se kapitán Bořek Dočkal ujal proslovu a děkoval obou hráčům za jejich počínání v týmu. Na videu se ale fanouškům nabídla podívaná, která je rozdělila do dvou táborů.

Za odcházejícím Kozákem je přeškrtnutá tvář Srdjana Plavšiće a nad ním nápis „M*RDKO“. Šokovaní fanoušci označují toto za „ubohost a nesportovní chování“, druzí to kvitují výkřiky jako „Dobře, vy!“

Pětadvacetiletý bývalý sparťanský záložník Srdjan Plavšić odešel po čtyřech letech ve Spartě k největšímu rivalovi Slavii, a to se pravděpodobně ani v kabině neodpouští.

Není sám, kdo vyměnil pražská S

Sám Plavšić zveřejnil v polovině května zprávu ze svého instagramu, která je jen ukázkou toho, čemu aktuálně čelí. „Chcípni! Přeju smrt tobě i tvé rodině, ty d*vko slávistická! Je mi z tebe na blití,“ stálo v ní.

Podobnou zkušenost má i Josef Hušbauer, který odcházel od letenských na konci roku 2015 právě do Slavie. Ten si po smršti urážek a výčitek raději smazal instagramový účet.

Teď se ukázalo, že ani Plavšićův přestup nebude mít hladký průběh. A odchod Sparťanů Kozáka a Zahustila má tak nepříjemnou dohru.

Autor: Alžběta Kubátová



Související články