Adam Ondra na olympiádě na medaili nedosáhl, tu zlatou ale vyhrál v osobním životě. Své „ano“ mu řekla krásná brunetka

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
adam ondra
Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Sportovní lezec Adam Ondra do toho konečně praštil. Svou přítelkyni Ivu si vzal pod Alpami, kousek od italského jezera Lago di Garda. Novomanželé si podle fotografií svůj velký den užili na maximum.

Osmadvacetiletý Ondra si svou milovanou vzal v rustikálním hotelu pod evropským pohořím. Kde jinde by se mohla konat svatba nejlepší českého lezce?

V Tokiu se mu nedařilo podle představ, svatba byla dokonalá

Na olympijských hrách v Tokiu se bohužel Adamovi nedařilo tak, jak si představoval – neskončil na stupních vítězů. Aktuálně se ale mohl soustředit právě na přípravy svatebního dne a na sportovní neúspěchy mohl zapomenout.

Manželství je jedním z velmi důležitých životních kroků, s přítelkyní Ivou jsou spolu již několik let, a bylo tak nasnadě, aby se odhodlali do toho „praštit“. Také jeho krásná manželka je do horolezectví zapálená a nedávno Ondra přiznal, že vůbec neví, co by si povídal s holkou, která se tomuto sportu nevěnuje.

adam ondra manzelka

Zdroj: Profimedia

Oba se poznali při lezení a společně teď budou zdolávat další překážky na cestě životem. Na obřad pár pozval jen pár vyvolených rodinných příbuzných. Přímo z místa, kde se konal obřad, byl výhled na italské jezero, a všichni tak mají na co vzpomínat.

Kromě toho byly k vidění i skály, které potěšily nejen přítomné snoubence, ale také několik přátel, kteří stejně jako novomanželé milují lezení a hory. A kdo ví, třeba se hned po svatbě na některou z nich vrhli.

Nevěsta oblékla krajkové šaty, Adam zase tmavé kalhoty a vestu

Oba dva vypadali nádherně, nevěsta na sobě měla bílé šaty s krajkou, Adam si oblékl tmavé kalhoty, vestu a červenou kravatu, která outfit rozsvítila. Na svých profilech bohužel ani jeden nemají fotografie ze svatby, ale v příběhu si je zveřejnila pekařka z Itálie, která jim připravila dort.

Spolu jsou již od prosince roku 2013. Adam Ivu požádal o ruku v únoru letošního roku a také ještě letos stihli uspořádat svatbu, i když Adam věnoval spoustu času tréninku na olympijské hry v Tokiu.

V rodině ho v lezení podporují, ačkoliv si někdy myslí, že je to nebezpečné. Sama Iva ale leze, takže o Ondru strach nemá. Jeho prarodiče mu také fandí a o lezení se aktivně zajímají. „Kvůli svému sportu trávím spoustu času za volantem a věřte mi, že cesty v autě považuju za nebezpečnější než celé svoje lezení po skalách,“ řekl Ondra pro idnes.cz.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová



Související články