Alespoň jeden slávista má důvod k radosti. Jan Kuchta si začal s dcerou prezidenta

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
jan kuchta
Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Čtyři prohrané mistráky z pěti. To je bilance fotbalové Slavie, ze které pravděpodobně nikdo z týmu šťastný není. Před dnešní ligovou dohrávkou v Olomouci se tak slávisté moc neradují. Tedy až na jednoho. Ten má ale důvod k úsměvu jiný než sportovní.

Čtyřiadvacetiletý Jan Kuchta se pochlubil na své sociální síti líbací fotkou. A zdá se, že lásce naplno podlehl. Takže i když si dělá samozřejmě společně se zbytkem týmu starosti o to, jak Slavie nakonec v lize dopadne, má teď v hlavě i mnoho krásných věcí.

S půvabnou blondýnkou mu to opravdu sluší, navíc se ukázalo, že jde o opravdový úlovek. Kuchtovou přítelkyní je totiž Barbora Dufková, dcera prezidenta FK Mladá Boleslav. Ta pracuje na marketingu v klubové televizi.

Nejsou to jenom slepice

Kuchta se už dříve přiznal k poměrně zvláštnímu koníčku. Zajímá se o hospodářská zvířata a především se věnuje chovu slepic. Tvrdí, že ho to uklidňuje. „Je to relax. Když sedím u slepic, zapomenu na starosti, na tlak, vyčistím si hlavu,“ svěřil se.

Jeho divné zálibě se možná někdo směje, ale on je hrdý na to, co má a jak na sobě pracuje. Ale slepice, jak se zdá, už nejsou tím jediným, co mu dělá radost. Prezidentova Barborka se s nimi rozhodně nedá srovnávat a Kuchta rozdává zamilované úsměvy na všechny strany.

Jako na houpačce

Podle některých Kuchtových blízkých je jeho vztah s Barborou tak trochu zvláštní. Pár se totiž prý neustále schází a rozchází. „Nejdřív se sejdou, pak se rozejdou, ale nakonec se stejně zase sejdou,“ prozradil zdroj z jeho okolí.

„Ano, Barborka je moje partnerka. Měli jsme to trochu na přeskáčku. Chodili jsme spolu, už když jsem byl na hostování ve Slovácku a v Teplicích. Když jsem hrál v Liberci, tak jsme se rozešli, ale teď spolu žijeme a máme se skvěle,“ svěřil se sám Kuchta pro deník Blesk.

„Honza je charakterově skvělý a pracovitý kluk a s manželkou Janou jsme rádi, že ho máme v rodině. Samozřejmě, že spolu rozebíráme fotbal,“ řekl prezident FK Mladá Boleslav na to, jak si s přítelem své dcery rozumí. No, v poslední době je rozhodně o čem mluvit.

Nejspíš by nebylo na škodu probrat trochu té fotbalové strategie, aby se i na zbytek slávistů usmálo nějaké to štěstí. I když možná je Kuchta šťastně zamilovaný, pokud to se Slavií půjde z kopce i nadále, špatná nálada se dříve či později projeví i na něm.

Zdroj: isport.blesk.cz,

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články