Barbora Špotáková zářila v krásných šatech. Žádnou cenu si ale domů nedovezla

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
bara spotakova
Zdroj: Profimedia

Vyhlášení ankety Atlet roku 2021 je za námi a po dlouhých 15 letech konečně zvítězil muž. Absolutním vítězem se stal oštěpař Jakub Vadlejch.

Svými nádhernými šaty ale překvapila Barbora Špotáková, která se stala hvězdou večera. Oslnila svou róbou, která zastínila všechny ostatní. Vyhlášení se konalo v pražském hotelu Ambassador Zlatá Husa, a ačkoli Bára žádnou cenu nezískala, rozhodně si získala obdiv všech hostů.

Barbora ukázala, že se umí obléknout jako dáma

Báru známe většinou jen ze sportovišť, diváci ji mohou sledovat buď přímo na závodech, nebo v televizi. Pokaždé je ale oblečená do sportovního dresu. Nyní ukázala, že i na společenské akce se umí vyšvihnout, a předvedla krásné šaty, ve kterých jen zářila.

Na vyhlášení si oblékla luxusní fialové šaty, které sahaly až na zem. Dlouhá sukně navazovala na krásný vršek, který je nejen fialový, ale nejdete v něm odstíny růžové barvy a také spoustu vyšitých květin.

Na první pohled to vypadá, že je výstřih hodně hluboký, ale při pohledu zblízka uvidíte, že je vyplněný světlou látkou, aby nedošlo k nějakému trapasu. Bára je krásně, ale přitom jemně nalíčená, a celý outfit dotváří praktický účes.

Zvítězil oštěpař Jakub Vadlejch

Zatímco Bára slavila úspěch, co se týče róby, cenu za první místo v anketě Atlet roku 2021 bral její kolega, oštěpař Jakub Vadlejch. V Tokiu získal stříbrnou medaili, v letech 2017 a 2019 navíc skončil v anketě druhý.

Měl tedy radost, že konečně dokázal zvítězit. Navíc po 15 letech získal titul muž. Poslední královnou byla Zuzana Hejnová, která byla vyhlášena vítězkou před dvěma lety. Kvůli pandemii se loni ocenění neudělovalo.

Vítěz Jakub si s Bárou Špotákovou během přenosu alespoň zazpíval. Sama Barbora skončila až na sedmém místě, které ji ale nemusí mrzet, protože má za sebou spoustu pracovních úspěchů a nyní se věnuje hlavně své rodině.

Zdroj: Profimedia, iSport.cz

Autor: Raina Tomanová



Související články