Cristiano Ronaldo bydlí v honosném sídle za 177 milionů. Fanouškům ho ukázal v celé své kráse

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
cristiano ronaldo
Zdroj: Profimedia

Cristiano Ronaldo je fotbalista, kterého zná celý svět. Nejenže patří mezi nejbohatší sportovce světa, ale společně s rodinou si umí vychutnat všechny výhody, které k tomu patří.

Jednou z nich je také pronájem obrovského sídla v hodnotě 177 milionů korun. To má Ronaldo od svého klubu Manchesteru United, kam nedávno přestoupil. Hned jak Ronaldo přistál v soukromém letadle na letišti, ujali se ho zaměstnanci klubu a k domu ho doprovodili.

Ronaldo se nezapomněl pochlubit fanouškům

„Tady jsem doma,“ vzkázal fanouškům Portugalec a ukázal pokoje, ve kterých s rodinou tráví čas, když zrovna není na hřišti. Společně s dětmi Cristianem juniorem, Alanou Martinou, Evou Mariou a Mateem se tak pustili do zabydlování.

Při příletu museli strávit pět dní v povinné karanténě, ale pokud byste bydleli na takovém místě, rozhodně by vám nebylo líto, že nemůžete ven. Luxusní sídlo je pro Ronalda skvělým místem, protože se rozkládá na obrovské ploše 10 tisíc metrů čtverečních.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Okolo sídla uvidíte anglickou venkovskou přírodu, která láká k procházkám a dalších venkovním aktivitám. V domě ale nechybí vymoženosti, které potřebuje každý správný sportovec mít u sebe, aby na sobě mohl neustále pracovat.

Najdete tu posilovnu, klavír, ale také stráž

Dům disponuje sedmi ložnicemi, nesmí chybět posilovna, vlastní kino nebo velký bazén. Koupelny jsou vyrobené z mramoru, obrovská kuchyň je ozdobou celého domu. V obývacím pokoji najdete klavír, chybět nesmí ani prostorná šatna.

V komplexu najdete také ubytování pro stráž, která čítá šest členů. Ta se stará o bezpečnost fotbalového velikána dnem i nocí. Pokoje z nového bydlení Cristiana Ronalda si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Ronaldo v Manchesteru United působil naposledy v roce 2009. Klub ho tentokrát koupil za necelých 20 milionů liber a Cristiano samozřejmě dodnes září. Neustále se snaží mít míč u nohy, v posledním zápase dokázal poslat šest střel na branku a vstřelit dva góly. Vypadá to, že ze svého umu za ta léta nic neztratil.

Zdroj: Instagram, Profimedia

Autor: Raina Tomanová



Související články