Cristiano Ronaldo ukázal svůj pekáč buchet v sauně. Už se rýsuje i jeho nejstaršímu synovi

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
Cristiano Ronaldo
Zdroj: cristiano barni / Shutterstock.com

Cristiano Ronaldo je král instagramu. Může se chlubit účtem s největší fanouškovskou základnou i milionovou sumou, kterou si vydělá za jeden svůj post. Pokud však u útočníka Juventusu FC čekáte jen reklamní příspěvky, tak chyba lávky. Před pár hodinami se na jeho účtu objevila fotografie, na níž pózuje se svým synem.

Ve čtvrtek se na sociální síti jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob objevilo selfie, na němž Ronaldo ukazuje svého jedenáctiletého syna Cristiana juniora. A 326 milionů jeho sledujících se rozněžnilo.

Fotografii opatřil krátkým popiskem v portugalštině, v překladu „Nikdy nenechejte to, co nedokážete, aby stálo v cestě tomu, co ano.“

Vzor pro lidi na celém světě

Příspěvek byl samozřejmě zasypán srdíčky a komentáři. Jeden z nich připsal i freestyle fotbalista Andrew Henderson. „Obrovský vzor pro lidi z celého světa,“ napsal. S tím nelze než souhlasit.

Ronaldo si otcovství velmi užívá. „Být otcem je jedinečná a osobní cesta, něco, co mě úplně změnilo. Naučilo mě to lásce, o které jsem nikdy nevěděl, že existuje. Změkčilo mě to a dalo mi to jiný pohled na to, co je v mém životě opravdu důležité,“ cituje jej server Nowtolove.com.au.

„Nemůžu se dočkat, až budu zase táta. Být otcem a vidět, jak se moje rodina rozrůstá, je bezpochyby největší privilegium, které jsem měl,“ dodal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nejstaršího syna porodila Ronaldovi náhradní matka, která si přála zůstat v anonymitě. Stejný postup použil portugalský fotbalista po letech znovu, když se v červnu 2017 stal otcem dvojčat Evy Marie a Matea.

Čtyři měsíce poté mu jeho přítelkyně Georgina Rodriguez porodila dceru Alanu Martinu.

S přítelkyní vyrazil do Cannes

Ronaldo si od fotbalu nedávno odskočil do Cannes nebo na Mallorcu se svou sedmadvacetiletou přítelkyní Georginou Rodriguez. Dle ní bylo setkání s kapitánem portugalské fotbalové reprezentace láskou na první pohled.

„Poprvé jsme se setkali, když jsem pracovala jako asistentka obchodu v Gucci. Pár dní poté jsme se potkali na akci jiné značky,“ řekla pro magazín Elle.

„Tam jsme si mohli popovídat v uvolněnější atmosféře, mimo pracovní prostředí. Byla to pro nás láska na první pohled,“ dodala Georgina s tím, že i Ronaldo se do ní okamžitě zamiloval.

Zdroj: Instagram, The Sun

Autor: Marek Slanina

 

 

 



Související články