Tenistka Markéta Vondroušová ukázala svého partnera a oznámila radostnou novinu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
marketa vondrousova
Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Markéta Vondroušová je už dnes česká tenisová legenda. Na svém kontě má celou řadu úspěchů a po světě rozhodně nedělá České republice ostudu. Ačkoli je jí teprve 22 let má za sebou účasti v mnoha světových turnajích, a i když byla mnohokrát poražena, má před sebou velkou kariéru. Teď má navíc někoho, kdo ji vždy a ve všem podpoří. Na Instagramu se dnes pochlubila se zásnubami.

Na tak mladý věk toho levoruká tenistka zvládla ve svém životě už mnoho. Věnovat se sportovní kariéře ve velkém a udržet si romantický vztah rozhodně není snadné. Vypadá to ale, že má Vondroušová nějaký tajný recept na to, jak všechno stíhat a nezhroutit se z toho.

Tenis hraje už od svých čtyř let a především tvrdý trénink má velký podíl na jejím úspěchu. Podpora přátel a rodiny je ale také vždy důležitá. A Markétin snoubenec podle všeho koníček své přítelkyně plně uznává a dodává jí energii do každého dalšího úderu raketou.

Prsten na tradičním místě

Zásnubní i snubní prsteny se obvykle nosí na levé ruce. Podle mnohých je to proto, že se tak mužům automaticky lépe nasazují, jiní ale tvrdí, že je to zvyk vyjadřující blízkost prstenu k srdci. Na fotografii, kterou tenistka sdílela na svém Instagramu, má prsten již nasazený.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marketa (@marketavondrousova)

Vondroušová při své hře praktikuje poměrně agresivní styl a pohybuje se doslova po celém kurtu. Měla by tak dobře zvážit, zda takovou věc jako zásnubní prsten raději nenechat na zápasy doma. Koneckonců se už fanouškům pochlubila a na kurtu bude většinu lidí zajímat především to, jaký mají zásnuby dopad na její výkon. Většina lidí předpokládá, že šťastná žena bude zářit a porážet jednu soupeřku za druhou.

Šťastný usměvavý pár

Fanoušci na Instagramu se rozplývají nad fotografií Vondoušové a jejího přítele, gratulují jim a posílají tisíce srdíček. A jak to tak vypadá, je opravdu k čemu gratulovat, zamilovaný pár totiž vypadá skutečně šťastně a z obrázku je cítit mladá a nehynoucí láska.

Oba mladí lidé se usmívají, a ačkoli by si možná mnoho lidí řeklo, že je v takovém věku ještě na zásnuby brzy, většina z nás doufá, že jim radost dlouho vydrží a jednou budou rodinou, jež se bude moci pyšnit velkou tenistkou, která České republice přinese slávu.

Prozatím má před sebou Vondroušová ještě dlouhou cestu. V roce 2021 si svými výkony sice vysloužila stříbro na olympijských hrách v Tokiu, její ambice ale sahají daleko výše, a je tak jen otázkou času, kdy o ní zase v médiích uslyšíme. Přejeme hodně úspěchů nejen v kariérním, ale také v osobním životě.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články