Petra Kvitová oznámila nového přítele. Jeho jméno všechny překvapí

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
petra kvitova
Zdroj: Profimedia

Česká tenistka Petra Kvitová oznámila nový vztah. Randí s člověkem, který jí je velmi blízký i sportovně. Jméno jejího partnera vás nejspíš překvapí, protože jej v minulosti oficiálně zapřel i tiskový mluvčí Kvitové. S kým to teda jednatřicetiletá tenistka dle Blesku dala dohromady?

Petru Kvitovou připravuje na zápasy její trenér Jiří Vaněk. A právě on je jejím přítelem. Měla to říct v rozhovoru pro deník Blesk, který mu poskytla na sklonku minulého týdne.

Dle magazínu Revue iDnes.cz se o jejich vztahu spekulovalo už loni v létě. Vaněk prý u své svěřenkyně přespával. Evidentně to tedy zajiskřilo a již není co skrývat.

Nakonec se z nich opravdu stal pár

„Je to můj trenér Jirka Vaněk. Někdy se to tak prostě vyvine. Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, tak dlouho se nás všichni ptali, až se z nás stal pár,“ řekla Blesku Kvitová.

Potvrdila tak spekulace, které se táhnou už dlouhé měsíce. Expres.cz přitom informoval o jejich lásce už minulý rok.

Vaněk trénuje Kvitovou už několikátým rokem, začal ji připravovat už v roce 2016.

Mluvčí dvojnásobné wimbledonské šampionky Karel Tejkal přitom o vztahu své šéfové s jejím koučem ještě donedávna mlžil. To, že u ní přespával, okomentoval tím, že mu Kvitová pouze poskytla azyl v jeho těžké životní situaci.

„Byla to však jen mimořádná výpomoc v době, kdy v jeho bytě probíhají stavební úpravy a kdy vzhledem k pandemii koronaviru bylo prakticky vyloučené sehnat náhradní bydlení. Oba dva spolupracují čistě v profesionální rovině hráčka–trenér,“ řekl tehdy. Proto je překvapením, že to dvojice opravdu dala dohromady i v soukromém životě.

Vaněk je momentálně v rozvodovém řízení s bývalou profesionální tenistkou Markétou Vaňkovou, s níž má dva syny.

Zdroj: Blesk, iDnes.cz

Autor: Alice Konopásková



Související články