Slavná česká tenistka si užila víkend v Maroku. Svoje zážitky sdílela s fanoušky

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
petra kvitova turnaj
Zdroj: Profimedia

Petra Kvitová má za sebou skvělý víkend, na který bude dlouho vzpomínat. Tenisová šampionka po turnajích odpočívala a rozhodla se pro zážitky, které si užívala v Monaku. Jela se totiž Velká cena formule 1, na které nemohla Kvitová chybět.

Dostala se mezi slavné hosty a jako dvanáctá hráčka WTA využívala všechny výhody. Pro fotografy zapózovala v závodnické helmě přímo na trati formule 1, ale nebyl to jediný zážitek, který si z Monaka odvezla.

Na instagramu se pochlubila fotografií přímo z dráhy

Závod jako takový si užila ve společnosti několika mužů. Jedním z nich byl tenisový manažer Marijn Bal. A protože měla Kvitová volno, užila si ho se vším všudy i s malým prohřeškem vůči zdravému životnímu stylu a dopřála si sladký dezert.

Na instagram poté vložila snímek z Monaka a připsala k němu také text: „Děkuju za tenhle vysněný zážitek na Grand Prix v Monaku. Za den, na který nikdy nezapomenu.“ Vypadá to, že si tenistka volné dny opravdu užila na maximum.

Občas vypnout je totiž potřeba. Server iSport.cz napsal, že je to poslední zpestření ještě předtím, než v neděli začne Roland Garros. Kromě Kvitové ale Velkou cenu Monaka sledovala také její kolegyně Plíšková, která skončila ve finále turnaje v Římě.

A Serena Williamsová dostala možnost ukončit závod, protože se chopila vlaječky s černobílými kostičkami a mávala s ní při projetí závodníků cílovou rovinkou. I Williamsová bude součástí turnaje v Paříži, kde se pokusí získat svůj 24. grandslamový titul.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Kvitová se neváhá svléknout do podprsenky a ukázat své vysportované tělo

V březnu byla Kvitová viděna při přípravách na turnaj v Miami. Bylo slunečno, teplo, a tak se wimbledonská šampionka při tréninku svlékla a ukázala postavičku, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Teď už ale musí myslet na přípravu na další zápasy.

Turnaj Rolland Garros začíná v neděli, ale už od pondělí se rozehrává kvalifikace. V ní nastoupili hned čtyři zástupci České republiky, nikdo z nich však neuspěl.

Kvitová po Rolland Garros nastoupí na travnatém povrchu v Berlíně. Tam se odehraje turnaj WTA, který tu nebyl dlouhých třináct let. V turnaji by se mělo objevit hned 15 tenistek z TOP 20, takže rozhodně bude na co se dívat.

Karolína Plíšková bude na turnaji přítomná také. Ředitelka turnaje Barbra Rittnerová řekla: „Už se nemůžu dočkat, až tyto skvělé tenistky uvidím na našem tradičním Stadionu Steffi Graffové. Jsem vážně pyšná, že můžeme přivítat takovou skupinu hráček.“

Kvitová se zúčastnila na stejném stadionu exhibice, která se konala loni v červenci. Tenkrát si poradila s Petkovičovou 6:4 a 6:1. O finále bojovala s Bertensovou, souboj vyhrála 6:3 a 6:2. Kvitová ale ve finále padla proti Svitolinové 6:3, 1:6 a 5:10.

Autor: Raina Tomanová



Související články