David Pastrňák bouřil svlečený do půl těla v kotli Baníku. Takhle rozjetou jste hvězdu NHL ještě neviděli

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
david pastrnak
Zdroj: Profimedia

V neděli večer se poprvé od listopadu roku 2019 představil ve vršovickém Edenu Baník Ostrava. V zápase proti domácí Slavii inkasoval čtyři góly a střelecky se neprosadil ani jednou, přesto v jeho kotli v jednu chvíli nastala pěkná bouře. A přidal se i odchovanec havířovského hokeje a hvězda NHL David Pastrňák.

Zápas, jenž skončil skončil vzhledem ke čtyřem gólům padlým do sítě branky gólmana Laštůvky pro Baník smolně, se nesl i v duchu fanouškovského boje.

Rivalové zkrátka chtěli ukázat, kdo umí nejlépe fandit. Ostravští přijeli do Prahy v hojném počtu a stejně jako domácí fanoušci fandili od začátku do konce.

Povzbuzoval fanoušky známým pokřikem

Od včerejšího večera pak koluje na sociálních sítích video, na němž je v ostravském kotli zachycen bouřící hokejista David Pastrňák. Pětadvacetiletá hvězda zámořské hokejové ligy a týmu Boston Bruins se na stadionu pořádně odvázala.

Video dle všeho natočil bývalý fotbalista Baníku Václav Svěrkoš, nebo ho alespoň nahrál na svůj twitter. Pastrňák  povzbuzuje fanoušky pokřikem „Baník p*čo“ a jde vidět, že je ve svém živlu.

Je při tom svlečený do půl těla, jako ostatně celý baníkovský kotel po většinu zápasu. Slávistický kotel šel také po nějaké doby se svršky dolů za hlasitého křiku hesla „Kdo má tričko, fandí Spartě.“

Prožívá ztrátu syna

Pastrňák momentálně nezažívá nejlepší období. Se svou švédskou přítelkyní, modelkou Rebeccou Rohlsson se musí vyrovnávat se ztrátou syna, který zemřel šest dní po porodu.

Jde však vidět, že na zápase se sportovec odreagoval. A to i přesto, že jeho tým schytal debakl 4:0. Proti Baníku se totiž střelecky prosadil Stanislav Tecl, teprve sedmnáctiletý hráč Daniel Samek, který si poté užil děkovačku slávistického kotle, Ondřej Lingr a z penalty se trefil navrátilec do sestavy Ondřej Kúdela.

Zdroj: Twitter

Autor: Marek Slanina



Související články