David Pastrňák se za pár týdnů stane otcem. Jako fotograf zvěčnil část těla své přítelkyně

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
david pastrnak
Zdroj: Profimedia

Ač není pro Davida Pastrňáka fotografování ani jeho koníčkem, postavil se za fotoaparát a zvěčnil na památku svou těhotnou Rebeccu. Jeho partnerka byla výsledkem nadšená, takže by klidně mohl s hokejem skončit.

Patrňákova přítelkyně Rebecca Rohlssonová pochází ze Švédska a je o rok mladší než slavný hokejista. Potomka očekávají už za čtyři týdny, a tak se rozhodli, že je nejvyšší čas pořídit snímek na památku.

Přes rostoucí bříško už Rebecca ani neoblékne své lacláče

Rebecca je mladá, krásná a zamilovaná a její bříško vyrostlo natolik, že sice oblékne své oblíbené riflové lacláče, ale už je nezapne. Malý Pastrňák vykoukne na svět již za několik týdnů.

Oba partneři se tak rozhodli tento okamžik zvěčnit, za fotoaparát se postavil samotný „Pasta“. Rebecca byla nakonec ze snímků nadšená a prohlásila, že by klidně mohl své schopnosti předvádět i jinde.

David Pastrňák je velmi známý svými vtípky, které posílá nejen na sociální sítě, ale legendární jsou také v hokejové kabině. Jeho vtipy jsou vyhlášené a nemohly chybět také u snímku jeho přítelkyně.

Vtipy nešetří ani svou přítelkyni

„Parádní fotka, dokonce i to mlíko tam pasuje,“ připsal Pastrňák ke snímku. David ale nenarážel na poprsí Rebeccy, které se s pokročilým stádiem těhotenství o dost zvětšilo, ale lahev mléka, která je vidět za ní.

S informací o fotografii přišel server iSport.cz, podle kterého se český hokejista nemůže prvního potomka dočkat. Navíc když to bude kluk.

Kvůli budoucímu porodu se nezúčastní ani mistrovství světa v hokeji v Rize. V NHL ho také čeká play-off. Jeho Bruins budou o Stanleyův pohár bojovat proti Washingtonu.

Je to sice hodina a půl cesty letadlem, ale kdyby měl jet autem, je to už sedm hodin. Může tak jen doufat, že Rebecca začne rodit tak, aby to za ní do porodnice stihl.

Autor: Raina Tomanová



Související články