Drogy, orgie, nucená plastika a násilí. Maradonova milenka popsala, co vše jí v 16 letech prováděl

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
MARADONA
Zdroj: Profimedia

Diego Maradona zemřel před necelým rokem. Slavný fotbalový záložník byl pro fanoušky legendou, málokdo ale věděl o tom, jaký divoký život sportovec skutečně vedl. V médiích o tom promluvila jedna z jeho milenek Mavys Álvarezová.

Její zkušenosti mnoho lidí překvapily, jiné pobouřily, nikdo se ale neodvážil je vyvrátit. A to dokonce ani Maradonova bývalá manželka. Ta však vzkázala Álvarezové a dalším ženám, že si za všechno mohou samy a vlastně si to i zasloužily.

Maradona je pro mnohé jedinečným sportovcem, o kterém by se mělo mluvit jedině v dobrém. Ve skutečnosti byl ale mimo fotbalový trávník poměrně problémovým člověkem, jenž do svého nelegálního jednání zatáhl mnohokrát i celou řadu jiných lidí.

Přemlouval mě a já podlehla

Když se Álvarezová seznámila z Maradonou, bylo jí teprve 16 let. O 24 let starší fotbalista ji po týdnu přesvědčil, aby se k němu nastěhovala. A ona souhlasila i přesto, že rodiče si to nepřáli. Také kvůli němu opustila školu, protože si prý fotbalista nepřál mít doma dívku, co každé ráno vstává do školy.

„Když jsme spolu byli asi půl roku, stále častěji mě přemlouval, ať si dám kokain. Chtěla jsem mu udělat radost, tak jsem si ho vzala,“ uvedla Álvarezová. Dnes ví, že to byla jedna z největších chyb jejího života. Stejně tak jako celé setkání s fotbalistou.

Maradonova milenka se stala závislou, a jednou se dokonce předávkovala a skončila v nemocnici. Kromě kokainu ji nutil fotbalista také do sexuálních orgií, které pravidelně provozoval s dalšími milenkami. Těm se ale mladá žena vyhnula. Přesto si na jeho příkaz nechala plasticky zvětšit prsa.

Fyzicky mě napadal

Maradona prý Álvarezovou také často fyzicky napadal. Hodně ji bil, tahal za vlasy, přemlouval ji k pohlavnímu styku, i když ona sama nechtěla. Po tom, co se se všemi těmito informacemi svěřila nedávno žena v televizi, ukázalo se, že podobné zkušenosti má mnoho dalších žen.

Dříve se ale bály promluvit, protože měly strach nejen ze samotného Maradony, ale také z jeho fanoušků, kteří by nemuseli informacím věřit.

V současné době je ale více než jasné, že na tom všem je nějaká pravda. Maradonova bývalá žena se na sociálních sítích k některým příspěvkům dokonce vyjádřila.

Vzkázala Álvarezové, že si všechny hrubosti jejího muže a problémy, které jí způsobil, svým stylem života zasloužila. Stejně tak prý i všechny ostatní milenky si nemají na co stěžovat, protože si za problémy mohou samy.

Zdroj: sport.cz, sport.aktualne.cz, idnes.cz, dailymail.co.uk

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články