Ester Ledecká se svlékla. Nebylo to kvůli reklamě ani pro časopis

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
ester ledecka
Zdroj: Profimedia

Ester Ledecká se připravuje na novou sezonu a fanouškům nejen na sociálních sítích se pořádně odhalila. Ester se nebojí vyzkoušet moderní technologie a sama na sobě jednu z nich otestovala.

Dvojnásobná vítězka olympiády k fotografii, kterou umístila na instagram, napsala: „Testování materiálu před sezonou.“ Na snímku má na sobě jen nejnutnější oblečení vhodné ke sportování, jinak na sobě má nalepeno spoustu přísavek.

Komentáře k fotografii byly úsměvné

Ledecká měla po celém těle mnoho senzorů, které budou sledovat její pohyb nejen při tréninku. Tyto přísavky ale hodně připomínají žvýkačky, takže veselé komentáře na instagramu na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Vypadáš jako učitelka tělocviku, na kterou děti naflusaly žvýkačky,“ zněl jeden z nich. Většina ale byla příjemná, nejlepší česká lyžařka dostala také obdivné komentáře.

Někdo reagoval také na její postavu, uvedl iSport.cz. „A hlavně opatrně na ten tvůj materiál!“ I takto se mohou nejlepší lyžaři připravovat na nadcházející sezonu. A hlavně s úsměvem!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Ledecká ale pracuje nejen na své postavě nebo testování těchto technologií. Když ministr zdravotnictví Arenberger otevřel v pondělí 3. května kadeřnictví, hned ho navštívila.

I za nový účes dostala mnoho komentářů

V kadeřnickém salonu si užívala několik hodin pohody a svěřila svou kštici do rukou odborníků. Ze salonu pak vyšla úplně nová Ester. Snímkem se nezapomněla pochlubit na sociálních sítích a opět získala mnoho pochvalných komentářů.

Během zimní sezony je vidět hlavně v helmě a brýlích, takže jen málokdo, kdo ji sleduje v televizi, si umí představit, jaký zásah to pro vlasy je.

Ester Ledecká patří mezi nejlepší české lyžařky, reprezentuje Českou republiku ale hned ve dvou sportech. Jedním z nich je alpské lyžování a tím druhým je snowboarding.

V obou odvětvích získala v roce 2018 na olympijských hrách zlaté medaile. Stala se první sportovkyní vůbec, která získala zlato v různých sportech. Ve svých 26 letech se může chlubit mnoha úspěchy.

V roce 2018 získala také od prezidenta Miloše Zemana ocenění Za zásluhy, má titul Sportovce roku a třikrát vyhrála anketu Král bílé stopy.

Autor: Raina Tomanová



Související články