Gabriela Soukalová porodila. Miminku dala hned dvě nezvyklá jména

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
gabriela soukalova
Zdroj: David Kundrát / Czech News Center / CNC / Profimedia

Gabriela Soukalová, která byla dříve provdaná za Petra Koukala, konečně porodila vysněné miminko. Bývalá biatlonistka, která se potom vrhla na dráhu moderátorky, má holčičku.

Tatínkem maličké je její přítel Miloš, kterého ale představila jen těsně před oznámením těhotenství. Holčička dostala nádherné jméno Izabela Gabriela Kadeřábková. Pro Soukalovou se jedná o první miminko. Dvě křestní jména možná znějí zvláštně, dnes nejsou ale nic výjimečného, navíc Gábina vybrala opravdu dobře.

Sportovkyně rodila v nemocnici v Berouně

Gabriela se po rozvodu s Petrem Koukalem vrátila ke svému dívčímu příjmení. Právě díky němu si ji pamatujeme jako biatlonovou mistryni, která Českou republiku reprezentovala po celém světě.

Moderátorka pořadu Showtime si musela dát na několik týdnů před porodem mateřskou pauzu, aby se na miminko připravila. Na svém instagramu o tom měla několik videí, mezi nimi například co si s sebou vzít do porodnice.

Byla tak vzorem pro ostatní nastávající maminky, které se nemohly rozhodnout, co si s sebou na miminko vzít, aby jim nic nechybělo. Podle prvních fotografií to vypadá, že jsou Gábina i s malou Izabelkou v pořádku.

O pohlaví miminka se dokonce vsadila

Pohlaví prvního dítěte Soukalová dlouho tajila, nakonec se ale rozhodla jít s pravdou ven. S přítelem Milošem se také vsadila, že to bude kluk, a prohrála boty. „Jsme obrovsky vděční, že nás s mým přítelem Milošem potkala tato radostná událost. Bereme to jako dar, kterého si moc vážíme a moc se na něj těšíme.“

„Vyhlídky na rodinu jsme měli od začátku oba, ale vzhledem k mému pracovnímu vytížení a méně příjemným okolnostem, kterým už nějakou dobu čelím, jsme neplánovali a nechali tomu volný průběh,“ přiznala se Gábina.

Rozhodně tak bylo překvapení, že se jim to podařilo tak rychle. „Je vidět, že ten malý, nebo malá, chce být s námi co nejdříve,“ prozradila bývalá biatlonistka. O svatbě ale zatím nemůže být řeč. Soukalová má za sebou velmi těžký rozvod a v dohledné době nad dalším sňatkem neuvažuje.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová



Související články