Golfista se rozbrečel při telefonátu se svým otcem. Video se stalo virálním

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
michael visacki
Zdroj: Profimedia

Golfista Michael Visacki si splnil sen na PGA Tour a postoupil na svůj první turnaj. Při telefonátu se svým otcem neudržel emoce na uzdě a rozplakal se. Video se stalo během pár hodin virálním. 

Visacki zvítězil ve kvalifikaci a zahraje si svůj první turnaj PGA Tour. Po výhře zavolal svému otci, aby mu řekl dobrou zprávu. Je na něm vidět, jak je Visacki dojatý.

Než se oba rozplakali, stihl Visacki říct, že to dokázal

Sedmadvacetiletý golfista musel tvrdě dřít na tom, aby se vůbec do kvalifikace dostal. Byla to dlouhá cesta, ale nakonec to dokázal. Za svými sportovními ambicemi cestoval přes sto tisíc mil.

Profesionálem se stal v roce 2014 jako junior, ale poté se mu nedařilo. První úspěch mohl zažít v roce 2019, ale minul jamku poté, co jeho míček uvíznul ve stromě.

S podporou rodičů se ale golfu nevzdal a trénoval dál. Na tiskové konferenci, která se konala v úterý, Visacki řekl: „Jen spousta lidí se vzdává svých snů, pravděpodobně proto, že si je nemohou dovolit.“

Visacki dlouho žil s rodiči a pracoval na různých pozicích ještě předtím, než se začal věnovat golfu. „Ale měl jsem to štěstí, že jsem byl se svými rodiči a mohli jsme si navzájem pomoci, abych mohl dál žít svůj sen,“ uvedl pro CNN Sport.

Teď, když se kvalifikoval na turnaj, nepomýšlí na konec kariéry

Nyní se zúčastní turnaj PGA Tour jako profesionální golfista. Získal tak právo předvést čistou hru a odhodlání, se kterým šel do kvalifikace.

„Nikdy jsem nepomyslel na ukončení kariéry,“ dodal Visacki na konferenci. „Musím pokračovat, nepatřím mezi nejmladší, takže pokračuji v boji.“

Nadějný golfista už může postupovat jen výš. Svůj sen si splnil a má plnou podporu ve svých rodičích. A je jasné, že pokud se mu bude dařit, přijdou i fanoušci, kteří ho budou podporovat.

Autor: Raina Tomanová



Související články