Hokejista David Pastrňák baví svými extravagantními outfity. Podívejte se, co si oblékl tentokrát

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
david pastrnak
Zdroj: Profimedia

Konečně se diváci dočkali. Mohou ve velkém počtu na zápasy hokejové NHL a fandit svému oblíbenému týmu. Hokejista David Pastrňák nezklamal a rozjel utkání, ve kterém vstřelil hattrick, a po zápase se oblékl do zajímavého obleku.

Hráči sami byli z atmosféry hokejového duelu u vytržení. „Na rozbruslení jsme vypadali jako 22 kluků, co hrají první zápas v NHL. Pořád jsme se koukali kolem, bylo tam tolik lidí. S fanoušky to byl úplně jiný zápas,“ projevil radost po utkání Pastrňák.

„Pasta“ baví své fanoušky svými extravagantními outfity

Po vstřelení třetí branky z hole Pastrňáka přiletělo na led tisíce čepic – na zápas se dostalo přes 17 tisíc fanoušků. „Úplně vás to zahřeje u srdce a vzpomenete si, proč hrajete hokej,“ radoval se z úspěchu Pasta. Zaujal svým oblekem, který měl bílou barvu a modré prvky.

„A to je ještě ten nudnější. Chtěl jsem jiný, ale vycouval jsem. Ještě pár bláznivých kousků ve skříni mám a snad budu mít dost odvahy na to si je vzít. Miluju módu, a když se v tom oblečení cítím dobře, je mi fuk, co si jiní myslí,“ pronesl Pastrňák.

Pastrňák se svými třemi brankami proti New York Rangers zapsal do seznamu legend. Jen čtyřem jiným hráčům se povedl stejný kousek – dva hattricky v play off dal David Krejčí, Caam Neely, Phil Esposito a Johnny Bucyk. Tři poslední jmenovaní jsou navíc členy Síně slávy.

Za svoje oblečení se nestydí a má rád kousky, které jsou zajímavé

Všechny outfity si poctivě fotí a zveřejňuje na sociálních sítích. Bílomodrý oblek byl zveřejněn na twitteru klubu Bruins. Není to ale první zajímavý oblek, ve kterém se Pastrňák ukázal. V loňském roce dostal tento hokejový velikán cenu od fanoušků za nejlépe oblékaného hráče celé ligy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pasta (@davidpastrnak)

Jak uvedl iSport.cz, po zjištění, že patří mezi takové legendy, byl Pastrňák nadšený. „Cítím se ještě lépe, když o tom vím. Je to pro mě čest, hrát za organizaci Bruins s tak dlouhou historií a tolika skvělými hráči a členy Síně slávy. Snad přidám nějaké další,“ neskrývá skromnost Pastrňák, který tak pomýšlí ještě minimálně na jeden hattrick v této sezoně.

V zahraničí jsou jeho modely velmi oblíbené nejen mezi fanoušky, ale mezi diváky celkově. Kdo ho sleduje na sociálních sítích, tak ví, že se obléká tak, jak se mu líbí a nezáleží mu na tom, co si o jeho oblečení kdo myslí.

Někdy si oblékne velmi slušivý, ale extravagantní model, jindy je jeho oblek velmi bizarní. A možná proto tohoto čtyřiadvacetiletého útočníka diváci ocenili. Jeho dress code mu vynesl cenu v hlasování Fan Choise Awards 2020, kdy předhonil Austina Matthewse z Toronta.

Jak sám přiznal, oblékání ho baví, je to jeho koníček a rozhodně se za to nestydí. „Nemám problém si obléct to, co se mi líbí. A cizí názory mě v podstatě vůbec nezajímají, nejdůležitější pro mě je, abych se cítil sám dobře,“ opakuje pokaždé, když na jeho oblečení má někdo narážky.

Autor: Raina Tomanová



Související články