I drsňák Attila Végh má svou jemnou stránku. Líbila by se každé ženě

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
attila vegh
Zdroj: Profimedia

Attila Végh je sice bojovník, který si poradil i s naším Karlem Vémolou, ale na druhou stranu má tenhle drsňák také své jemné stránky. Už v minulosti se ukázalo, že má pro děti slabost. Jednoho syna Atilla už doma má a s manželkou čekají druhé miminko.

S novinkami se MMA bojovník rád chlubí na svém Instagramu. Právě tam se fanouškům představuje spíše z té jemnější stránky. I když občas přidá nějakou tu fotku, na které se potí v posilovně, obvykle jde spíše o snímky z jeho soukromí.

A jako otec i manžel je Végh spíše mírný a milý člověk, který se dokonale stará o svou rodinu a o vše, co je jeho srdci blízké. Už když se chlubil tím, že je jeho žena podruhé těhotná, bylo na něm znát, že je vlastně jemná duše. Teď navíc ukázal, jak ukládá prvního syna do postýlky.

Sladké sny

Celá fotografie je jako z nějaké pohádky. Dřevěná postýlka u zdi má z trámů vytvořenou stříšku a v ní jsou zavěšena veselá světýlka. Na zdi pak nechybí cedulka s přáním krásných snů. Takovou postýlku by si přál jako malý každý.

Už na první pohled je jasné, že je pro malého Attilku pohodlná. Když navíc dostane na dobrou noc pusu na čelo od svého tatínka, je jasné, že se mu musí spát jedna radost. Samozřejmě je to ještě prcek a rodiče ho musí i během noci kontrolovat, i tak je ale vidět, že pro jeho pohodlný spánek udělají cokoli.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila)

A když si k němu do postýlky večer Végh na chvíli lehne a předá mu trochu té mateřské lásky, jeho žena se musí rozplývat nadšením. Podobně jako celá řada fanoušků, kteří považují Végha spíše za drsňáka a jen těžko si představují, jak se takový kus chlapa stará s láskou o dítě.

Tak to má být

„Nádhera, tak to má být,“ chválí vzorného tatínka jedna z fanynek. Další pak pochvaluje postýlku, která je opravdu výjimečná a mnoho dětí by ji mohlo malému Attilkovi závidět. I další komentáře se hemží srdíčky a překvapenými smajlíky.

Je jednoduše vidět, že i když má Attila v ringu síly dost, vybije se z ní a na doma si nechává jenom něhu a lásku, které předává svým blízkým. Brzy se o ni navíc bude moci podělit s dalším členem rodiny. Je jasné, že se na to těší on i jeho partnerka.

Nikdo by neměl soudit knihu podle obalu. Végh možná může navenek působit drsně, o jeho lásce k rodině a o tom, že je vlastně citlivé povahy, není jednoduše pochyb. Kromě toho se se svou postavou a pověstí nemusí bát, že by se jeho rodině někdy někdo pokusil ublížit.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články