Karolína Plíšková v Mexiku předvedla božský černý outfit. Krejčíková se ukázala v bílém

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
karolina pliskova
Zdroj: Profimedia

O tom, že sportovkyně musí mít vypracované a dokonalé tělo, nejspíš nikdo nepochybuje. A tenistky se na kurtu poměrně naběhají, postavu tedy musí mít jedna radost. Není se tedy čemu divit, že když se jednou ukážou ve společnosti v šatech, fanouškům vyrazí jejich krása dech.

Na galavečeru v Mexiku zazářila celá řada krásných žen, ani české zástupkyně se ale rozhodně neměly za co stydět. Třeba taková Karolína Plíšková, kterou většina fanoušků zná jen v šortkách a s raketou v ruce, předvedla, že mimo kurt je skutečná dáma.

Vsadila sice na tmavší barvy, i tak ale doslova zazářila a o tom, že je to krásná žena, nikdo nepochyboval. Její tenisová kolegyně Barbora Krejčíková naopak ukázala, že se nebojí bílé. A i když vedle sebe působily kontrastně, oběma jim to slušelo.

Na vysokých podpatcích

Plíšková se ukázala na galavečeru v černém topu s černobílou sukní. Odhalila své sportem vyběhané dlouhé nohy a jejich vzhled ještě prodloužila vysokými podpatky. Boty na jehlách zvolila i Krejčíková. Ani jedna z Češek tak nezapadly v davu ostatních krasavic.

Plíšková se následně podělila o svůj outfit i na Instagramu, kde zveřejnila jednu z fotografií z večera a stručně připsala, o jakou akci se jednalo. Podle jejího popisku plného smajlíků si akci opravdu užila a je hrdá, že se jí mohla zúčastnit.

karolina pliskova barbora krejcikova

Zdroj: Profimedia

Koneckonců, nejen kvůli oblečení se s takovou slávou ukázala na sociálních sítích. Galavečer pro ni byl příležitostí ukázat se světu a zároveň velkou poctou. Není se tedy čemu divit, že fanoušci chválou v komentářích na Instagramu nešeří.

Nejkrásnější z osmi

Plíškové pod příspěvek přibývá komentář za komentářem a mnoho fanoušků si dokonce myslí, že právě ona byla z osmi žen na společné fotografii tou nejhezčí. Podporují ji lidé z České republiky i ze zahraničí, a je tak jasné, že nejen u nás má Karolína svůj velký fanklub.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova)

„Nádherné šaty. Slušelo vám to nejvíce ze všech osmi,“ píše se v jednom komentáři. A podobné poselství předávají tenistce i další příspěvky. Ona tak na sebe může být jedině hrdá, a to samozřejmě nejen kvůli outfitu, ale za vše, co ve svém sportovním životě dokázala.

Jako o krásné ženě, ale především jako o sportovkyni, která má před sebou ještě mnohé, o ní jistě v budoucnu hodně uslyšíme. Už teď se tak fanoušci mohou těšit, čím je Plíšková dostane do kolen příště. Budou to nějaké nové šaty nebo obří úspěch na některém z tenisových turnajů?

Zdroj: Instagram, Profimedia

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články