Legenda MMA chce podíl v prestižním fotbalovém klubu. Obzvlášť na jeden si brousí zuby

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
conor mcgregor
Zdroj: Profimedia

Kdo neslyšel o Conoru McGregorovi, jako by nebyl. Tento sportovec, který se bije v kleci za velké peníze, přišel s tím, že by chtěl podíl v legendárním anglickém klubu, kterému už dlouho fandí.

Toto prohlášení pronesl nedávno a kdekdo si myslí, že to není nemožné. Má mnoho příznivců, ale také těch, kteří ho nenávidí. McGregor se nikdy netajil tím, kolik má peněz, a taky rád ukazuje, za co je utrácí.

Všechno začalo po pádu Superligy

Své úvahy přednesl nahlas po pádu fotbalové Superligy, která skončila ještě dřív, než vůbec začala. Tehdy předeslal, že by chtěl koupit podíl právě u svého oblíbeného klubu.

Fanoušci neustále stávkují a demonstrují proti majitelům Manchesteru United, se kterými jsou už dlouhou dobu na ostří nože. Určitě by se nebránili tomu, aby klub majitele změnil.

McGregor určitě nepatří mezi chudé bojovníky MMA. Patří mezi ty nejúspěšnější a svými penězi se také rád pochlubí. Své přítelkyni navlékl drahý zásnubní prsten, koupil si také hodinky za několik desítek milionů korun.

Pokud se tedy rozhodne podíl odkoupit, půjde za tím bez ohledu na to, kolik na něj bude čekat komplikací s tím spojených. O koupi se zmínil také na svém twitteru.

Fotbalový svět by se díky němu asi hodně změnil

„Dříve jsem uvažoval o Celticu. Znamenalo by to získat akcie od Dermota Desmonda. Určitě mě zajímá možnost získat z nějaké části sportovní tým. Celtic i Manchester United jsou týmy, které se mi líbí, ale jsem otevřený. Cítím, že bych mohl pro klub udělat velké věci,“ odpověděl na jeden z dotazů, který mu přišel od fanoušků. Svými úmysly se tedy rozhodně netají.

Jestli ale své odvážné „sny“ naplní, je stále ve hvězdách. Nyní se soustředí na další zápasy. Podle mnohých se již stačil oženit se svou přítelkyní, také shodil svůj typický plnovous i vlasy.

Autor: Raina Tomanová



Související články