Lukáš Krpálek dohnal svého syna k slzám. Kvůli čemu malý Toník plakal?

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
lukas krpalek
Zdroj: Profimedia

Zlatý medailista z Tokia Lukáš Krpálek je muž na svém místě. Setkávání s fanoušky mu nečiní problém, naopak ho nabíjí radostí a energií. Jenže nedávno se mu to vymstilo a doplatila na to jeho milovaná rodina. Zprávu přinesl iSport.cz.

Ve čtvrtek se viděl v rodné Jihlavě s lidmi, kteří mu na olympiádě drželi palce. Od návratu z Tokia je podle ČTK v jednom kole a chvíle oddechu se mu naskytla jen v pondělí.

„Je toho dost, ale na druhou stranu to k takovému úspěchu patří a rozhodně jsem i rád, když můžu někam přijet, ukázat medaili a poděkovat všem fanouškům, všem těm, kteří fandili a drželi palce. Určitě si to i užívám, není to tak, že by to byla povinnost,“ řekl Krpálek.

Nestihl vyzvednout synka ze školky

Jenže v Jihlavě to trošku protáhl, takže nezvládl vyzvednout svého syna ze školky. Malý Toník se chtěl pochlubit svým kamarádům ze školky tatínkovým úspěchem, dokonce už jim řekl, že jim ukáže jeho zlatou medaili z juda.

krpalek fanousci

Zdroj: Tomas Blazek / MAFRA / Profimedia

Krpálek ho bohužel kvůli svému nabitému programu vyzvednout ve středu nestihl, což natěšeného syna samozřejmě rozplakalo.

„Žehlit“ svůj prohřešek musel Krpálek hned další den. „Musel jsem slíbit, že dneska ho vyzvednu a dneska tam tu medaili vezmu. Byli tam z toho nadšení, bylo to hezké. Od dětí jsem dostal velký obrázek, kde mi otiskly ruce a napsaly, že gratulují,“ řekl ČTK.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lukas Krpalek (@lukaskrpalek)

Má ještě tříletou Marianu

Krpálek je hrdým otcem dvou dětí. S manželkou Evou má právě syna Antonína, který se narodil v červenci 2016, a o dva roky mladší dceru Marianu.

Všichni tři na něj čekali na letišti, aby mohli svého hrdinu z Tokia přivítat. Dle Blesku byl u vládce judistické kategorie nad 100 kilogramů nejdříve právě Toník, kterému se hned pochlubil zlatým suvenýrem z Japonska.

Zdroj: iSport.cz, Blesk, ČTK

Autor: Marek Slanina



Související články