Nejznámější bijec se stal otcem. Na instagramu ukázal svého syna

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
conor mcgregor
Zdroj: Profimedia

Daří se mu nejen ve sportovním životě, ale také v tom osobním. Conor McGregor patří mezi nejznamější bojovníky, které můžete ve světě najít. Loni se navíc stal nejlépe vydělávajícím sportovcem. Ke svých úspěchům si teď může připsat i narození syna.

Se synem se pochlubil na sociálních sítích a zveřejnil, že dostal staroirské jméno. Informace přinesl iSport.cz.

„Malý král“ je pátým členem McGregorovy rodiny

Jeho jméno zní Rían, rozšířenější varianta je pak Ryan. Jméno má ale pro McGregora zvláštní význam, protože miluje svou vlast a i samotný význam jména se mu určitě zalíbil, vzhledem k tomu, že on sám je „král“ ringu.

K fotografii, kterou zveřejnil, připsal: „Klan McGregorů je nyní pětičlennou rodinou. Zdravý chlapeček je na světě! Děťátko i úžasná máma si vedou skvěle. Bože, díky ti za vše, co jsi dal mně i mé rodině na tomto světě.“

Svými slovy tak rozněžnil nejen svou rodinu, ale také mnoho fanoušků a fanynek. McGregor je totiž známý spíše v jiné podobě – má rád extravagantní styl a nebojí se říkat, co si myslí.

Rodina je pro něj na prvním místě, což dokázal nejen svými slovy, ale také fotografiemi, kterými plní sociální sítě. Rían je pro slavný pár již třetí dítě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Společně s Dee Devlin má McGregor ještě čtyřletého Conora Jacka a dvouletou Croíu. S Devlin chodí slavný bojovník již od roku 2008. V minulém roce se pár konečně zasnoubil.

Nejbohatším sportovcem je hlavně díky marketingu

Časopis Forbes sestavuje žebříček nejbohatších sportovců již od roku 1990. V prvním letech se jednalo hlavně o příjmy ze samotného sportu, poté se zařadil také marketing.

V prvním uvedeném žebříčku stačilo Miku Tysonovi k vítězství 28,6 milionů dolarů, v posledních několika letech je překročena hranice 100 milionů.

Conor McGregor si za poslední rok připsal na konto neuvěřitelných 180 milionů dolarů. Navíc je to první bojovník MMA, který vládne sportu jako celku. K jeho výhře a tolika penězům stačilo jen prohrát lednový zápas s Dustinem Poirierem.

K tomu ale prodal většinový podíl své oblíbené whiskey Proper Twelve. Byl spoluvlastníkem, ale v březnu prodal 51 % společnosti Becle, která byla jeho společníkem.

McGregor se v elitním seznamu časopisu Forbes objevil poprvé v roce 2018, kdy si vydělal celkem 99 milionů dolarů. Dokázal nejen rodičům, ale celému světu, že i bez maturity se dají vydělat velké peníze.

Autor: Raina Tomanová



Související články