Přítelkyně anglického reprezentanta čelila 200 výhrůžkám smrtí denně. Ty nejhorší vzkazy jsou jen pro silné povahy

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
jack grealish
Zdroj: Profimedia

Přítelkyně fotbalové hvězdy Premier League tvrdí, že během působení Anglie na evropském fotbalovém šampionátu obdržela i 200 výhrůžek smrtí denně. Mnoho z nich mělo pocházet od teprve dospívajících dívek, jak řekla ve videu, které zveřejnila na svém kanálu na Youtube.

Pětadvacetiletá Sasha Attwood dostávala během EURA 2020 neuvěřitelné množství zlých zpráv prostřednictvím sociálních sítí Instagram a TikTok.

Někteří jejich uživatelé jí dokonce přáli smrt, nezřídka se jednalo i o nezletilé dívky. Ty jí psaly, že doufají, že dostane rakovinu a zemře nebo zemře při autonehodě. Nejhorší zprávy měly obsahovat informace o tom, že se plánuje její vražda.

Sympatická blondýnka totiž randí s Jackem Grealishem, který hraje za Aston Villu a s nímž se zná už od školních let. V červnu však jejich vztah dle deníku The Sun přerostl v něco víc.

Ačkoliv se s ním na internetu nesvěřila a oficiálně to nepotvrdila, přesto nějak prosákl na povrch a fanynky mladého fotbalisty na ní nenechaly nit suchou.

„Dostávala jsem 200 výhrůžek smrtí denně. Nepřeháním, když to říkám. Každý den jsem měla tolik zpráv. Stále je dostávám,“ stěžuje si modelka, jejíž svědectví přinesl deník Daily Mail.

Kyberšikana se stupňovala právě při evropském šampionátu ve fotbale. Během něj čelili rasistickým urážkám i někteří reprezentanti Anglie.

Antwood se o svém problému rozpovídala ve videu na Youtube. Evidentně mají zprávy, které prý dostává dodnes, co do činění se závistí. Mladé holky zkrátka nedokáží skousnout, že je jejich idol zadaný. A tak nadávají na vzhled jeho přítelkyně a další věci, které jim leží v žaludku.

„Snažila jsem se je omluvit pro jejich věk, jenže já v jejich věku taková nebyla. Nikdy jsem podobnou zprávu neposlala. Myslím si, že sociální média jsou toxická a je velmi smutné, že tato generace vyrůstá v domnění, že říkat takové věci je v pořádku,“ řekla na kameru.

Zdroj: Youtube, Daily Mail

Autor: Alice Konopásková



Související články