Přítelkyně zesnulého olympionika mu porodila dceru. K jejímu početí došlo až po jeho smrti

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
alex pullin
Zdroj: Profimedia

8. července roku 2020 potkala Ellidy Vlugovou tragédie, která jí změnila celý život. Společně s ní i mnoha fanouškům zimních sportů. Její přítel, tehdy dvaatřicetiletý snowboardista Alex „Chumpy“ Pullin utonul při rybolovu a své příznivce nechal v slzách. Teď ale přišel na svět jeho potomek.

Zní to možná neuvěřitelně, ale skutečně je to tak. Zesnulý muž se stal i po své smrti otcem a ženě, která ho milovala, tak po něm zůstalo to nejcennější. Na svět přišla dcera Minnie a novopečená maminka Vlugová popsala, co přesně se po smrti olympionika dělo.

Za malý zázrak vděčí Ellidy vědě. Díky té bylo možné Pullinovi posmrtně odebrat spermie a vpravit je do jejího těla. Následně jí čekalo komplikované těhotenství, ze kterého se nakonec narodila holčička. Bláznivý pokus se tak nakonec vyplatil.

Rok a čtvrt po smrti

Minnie přišla na svět rok a 3 měsíce po smrti slavného sportovce. Ten chtěl tehdy podle všeho své přítelkyni ulovit dokonalou večeři. Bohužel už se ale nikdy nevrátil domů.

„Než odjel, bavili jsme se o tom, že je potřeba zavřít garáž. Vystoupil z auta, smál se, objal mě a řekl, že jsem trumpeta,“ vzpomíná s dojetím Ellidy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený El Pullin (@ellidy_)

Ačkoli byl Pullin odmalička vodní živel, ten den hovořilo počasí proti němu. Když bylo z vody vytaženo tělo, jehož popis seděl na slavného mladého muže, Ellidy chtěla do poslední chvíle věřit, že to není on. Bohužel jeho matka nakonec musela ženě oznámit smutnou informaci.

„Když jsem přijel, Ellidy ležela na zemi schoulená v klubíčku s uslzenýma očima. Objal jsem ji nejpevněji, jak to jen jde,“ prozradil její syn David. Ten si s Pullinem rozuměl díky společné vášni pro sporty. I pro něj bylo velmi náročné uvěřit, že už není mezi živými.

Zázračné dítě s Pullinovou krví

Dnes už se rodina snaží myslet jen na to hezké. Ačkoli díru po odchodu sportovce jen tak něco nezaplní, příchod Minnie na svět považují všichni z blízkých za zázrak a jsou nadšeni, že díky holčičce je Pullinova krev stále na světě. Po umělém oplodnění prý ale Ellidy prožívala muka.

„Měsíc co měsíc jsem doufala, že jsem těhotná. Bylo skličující, když test pokaždé vyšel negativně,“ přiznala „Bavili jsme se o odběru spermatu. Ve státě Queensland je možno do 36 hodin získat sperma od zesnulé osoby. Museli jsme spěchat. Rodiče Alexe byli ve městě, všichni podepsali dokumenty a vyřídili jsme to s právníky, koronerem a doktory. Nemůžu uvěřit, že vyprávím tento příběh,“ popsala.

Nakonec se ale veškerá snaha vyplatila a Ellidy na svět přivedla zdravou holčičku. Tu teď střeží jako oko v hlavě a je jasné, že ji vždy bude milovat a vnímat ju jako něco, co na světě po jejím zesnulém příteli zůstalo. A společně s ní i celá řada dalších lidí.

Zdroj: Instagram, Daily Mail

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články