Tomáš Verner přiznal, jak to má se svou krásnou Američankou. Otevřeně promluvil také o tancování

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
tomas verner
Zdroj: Milan Malíček / Právo / Profimedia

30Tomáš Verner je nejen skvělým krasobruslařem, ale pustil se také do tancování. Vidět ho můžete v soutěži StarDance, kde slavné osobnosti každý týden tančí po boku profesionálů.

Tomáš Verner byl hostem pořadu Show Jana Krause, kam dorazil na svém oblíbeném náčiní – na bruslích. Tomáš mluvil především o své ženě, se kterou je ženatý teprve rok a půl. Spolu mají syna a s Krausem mluvil také o svých začátcích v bruslení.

S manželkou si padli do oka až po nějaké době

Tomáš se svěřil také s tím, jak se dal dohromady se svou ženou: „Dlouho jsem byl mimo její záběr, ale pak jsme se jednoho dne potkali a nějak to přeskočilo.“ Jeho manželka je Američanka, ale má thajské kořeny. „A teď je to Pražanda!“

Jeho žena Tammy Sutanová pochází z Kalifornie, a tak není divu, že byla překvapená, jaké jsou v České republice tuhé zimy. Nakonec ale zjistila, že se na sníh těší – zrovna v Praze je ho ale pomálu každý rok.

tomas verner manzelka

Zdroj: Profimedia

„Dokonce když jsem ji žádal o ruku, jsem uvažoval, že počkám na sníh, když ho má tak ráda. Ale on nebyl, tak jsem nakonec pokleknul na Staroměstském náměstí, abychom měli hezkou kulisu,“ řekl s úsměvem úspěšný krasobruslař.

Tomáš má schované brusle, ale doma byste je nechtěli

Tammy žila v městečku Corona a Tomáš prozradil, že je to malé město, které ale trápí časté požáry. Tomáš se kromě bruslí věnuje také sportovnímu komentování a nebojí se vzít do ruky mikrofon a nějakou akci odmoderovat.

Verner je mistrem Evropy z roku 2008 a Krausovi řekl, že má doma brusle, na kterých titul vyhrál. Možná by byl dokonce ochotný je prodat, ale stanovil by si jasné podmínky. Nutno dodat, že není jisté, jestli by je vůbec někdo chtěl.

Má je uložené v garáží, protože podle jeho slov by je Tammy doma nesnesla. „Ty brusle kolem sebe ale nešíří dobrou atmosféru. Trénoval jsem s nimi, takže jsou hodně zapocené, a to se nedá vyprat.“

Se svou ženou probírá veškeré aktivity, a to včetně účasti v soutěži StarDance. „Se ženou jsme se dohodli, že tam půjdu tančit, bylo to naše společné rozhodnutí, protože je to velká zátěž pro rodinu.

„Doufám, že se bude tančit dál, ale jsem trošku unavený. Chodím do normální práce a potom se ještě učím tančit. Zároveň si uvědomuju, jak je těžké se začít něco učit.“

Zdroj: idnes.cz, Show Jana Krause

Autor: Raina Tomanová



Související články