Richard Krajčo prožil se synem šťastný den. A to i přesto, že oba fandí jinému týmu

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
richard krajco
Zdroj: Profimedia

Neděle byla bohatá na zajímavé fotbalové výsledky. Zápasy bedlivě sledoval i Richard Krajčo se svým synem. Oba jsou horliví fotbaloví fanoušci a přesto, že je to táhne k jinému týmu, oba se nakonec radovali.

Zpěvák a herec Richard Krajčo je svou láskou k Baníku Ostrava pověstný. Aby taky ne – v Ostravě vyrůstal a započal svou divadelní i hudební kariéru jako DJ Richmond. Noční život na Stodolní mu nebyl cizí.

Velký fanoušek Baníku

„Ostrava je tvrdá holka. S oblibou říkám, že je trochu jako smirkový papír. Někdy hladí drsněji, ale o to víc vzrušující to je,“ popsal v roce 2012 své rodné město pro Mladou frontu iDNES.cz

Co mu ale také přirostlo k srdci, je fotbalový klub Baník Ostrava. „Jsem Ostravák. Od malinka jsem tak fandil Baníku a vždycky mu budu fandit,“ řekl v roce 2019 v pořadu TIKI-TAKA Krajčo.

Tam také vysvětlil, proč několik posledních let začal chodit na Slavii, přestože se po ulicích stále prochází s tetováním loga Baníků. Rozhodně prý nebylo na vině stěhování – Krajčo už nějakou tu dobu v Praze bydlí.

Syn fandí Slavii

Stojí za tím jeho syn, který fandí právě sešívaným. Proto ho Krajčo na zápasy doprovází. „Jednou jsem byl na tribuně Sever, malý Ríša tam hrozně chtěl jít, tak jsem napsal Milanu Škodovi o lístek. Byl to hezký zážitek, nedostal jsem přes držku. Od té doby mám fanoušky Slavie ještě více rád. Udělal jsem si tam asi 450 selfie,“ vzpomínal Krajčo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Richard Tristan Krajčo (@richardtristankrajco)

Oba dva tedy měli důvod k radosti, když v neděli remizoval Baník se Spartou 2:2 a Slavia porazila v Edenu Plzeň 2:0. „První dnešní, pro naši rodinu důležitý zápas dopadl smírně. Ale máme radost,“ napsal frontman skupiny Kryštof do stories na svém instagramu.

Krajčův syn navíc správně tipl, kdo se za jeho oblíbený tým trefí. „2:1 pro sešívky a Krmelec prý dá góla,“ dodal vzápětí Krajčo prognózu svého syna.

Ta sice nebyla správná, co se týče skóre, ale střelce jednoho gólu malý Ríša uhodl správně. Michael Krmenčík završil výhru Slavie v 95. minutě zápasu.

Teď už je Krajčovo fanouškovství tedy jasné, ačkoliv jej v minulosti musel příznivcům obou klubů vysvětlovat. V roce 2018 zmátl dokonce i fanoušky Viktorie Plzeň, když na svém koncertě oblékl její dres.

Hájil se tím, že jej dostal podepsaný od hráčů a byla by škoda si ho aspoň nezkusit. Ostatně jako velký fotbalový fanda už má podepsaných dresů od českých týmů několik.

Zdroj: Instagram, iDnes.cz

Autor: Marek Slanina



Související články