Rytmus se připravuje na zápas. Pomáhá mu k tomu velká hvězda MMA Attila Végh

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
rytmus
Zdroj: Profimedia

Nedávno vzniklá Fight Night Challenge je další organizací, která se specializuje na zápasy bojovníků MMA a celebrit. Zapojí se do ní nejen Attila Végh, bývalý šampion prestižní Bellator MMA, ale také rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus.

Végh se vrátí zpátky do boje po koronavirové pauze, a to koncem tohoto roku. To by se měl odehrát boxerský duel, který byl už jednou odložen.

„Chci mít dva boxerské souboje, jeden s Emanuelem Newtonem, který organizujeme s Petrem Větrovským. První zápas by měl být 26. prosince v nové organizaci Fight Night Challenge, kde bude mít zápas také Rytmus a další interpreti. Určitě půjde o box, zde bych měl boxovat se zahraničním soupeřem,“ řekl Attila webu kaocko.cz.

Trénují spolu

„Příprava v plném proudu,“ napsal Vrbovský na svůj instagram, konkrétně k fotografii, na níž pózuje právě s boxerskou hvězdou Atillou Véghem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Vypadá to, že právě on mu pomáhá se na velký zápas připravit. Rytmus se totiž dle svých slov už necítí jako začátečník, a tak si věří mnohem více než na zápas s Marpem, který před pár lety prohrál.

Jakého soupeře v ringu uvidí tentokrát? Má se jednat také o rappera, prý velkou zahraniční hvězdu. Zatím ale Rytmus ani pořadatelé nesdělili více, a tak si budeme muset na jeho odhalení počkat.

Zapojí se i Separ

Vzhledem k tomu, že zahraničí je pro Rytmuse vlastně i Česká republika, se může jednat jen o marketingový tah. Nebo skutečně přijede Kanye West, Jay-Z nebo Kendrick Lamar?

Kromě Rytmuse se na velký zápas chystá i slovenský rapper Separ. Ten překonal nádorové onemocnění a chce se postavit další výzvě. Motivaci vidí oba také v penězích, protože za zápasy dostanou dobře zaplaceno.

Rytmus ale vyzdvihuje především progres, možnost překonat ohromný diskomfort a zábavu. Peněz už má ostatně dost.

Zdroj: Instagram

Autor: Marek Slanina



Související články