Soukalová si pozvala fanoušky k sobě domů. Z toho, co ukázala, budete zklamaní

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
gabriela koukalova
Zdroj: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Bývalá biatlonová krasavice Gabriela Soukalová odhalila fanouškům kousek svého soukromí. Nechala je nahlédnout do bytu, přičemž naznačila, že u ní doma vlastně nikdy nebyli.

Soukalová ve videu, které umístila na instagram, odhalila některé místnosti. Bohužel je její být v rekonstrukci, takže fanoušci mohli vidět hlavně čtyři stěny a nepořádek.

S novým přítelem čekají první dítě

Byt dávají do pořádku ještě předtím, než se dítě narodí. Ve videu se Soukalová často směje: „Takže, tady jsme v předsíni… A další místnosti až po rekonstrukci.“

Úsměv se jí z tváře neztratil ani po několika měsících tahanice s Petrem Koukalem, se kterým se rozvádí. Přestavba a do toho těhotenství je ale náročné i pro takové ženy, jako je Gabriela.

Ta si po rozvodu nechala změnit příjmení na své rodné a rozhodně nelituje. Jak uvedl iSport.cz, novinek měla mnohem více. Pár měsíců po rozchodu s Koukalem přiznala nový vztah a hned na to těhotenství.

Jejím novým partnerem je Miloš Kadeřábek, s nímž tak plánuje společnou budoucnost. „S Milošem se známe už několik let, byli jsme hodně blízcí přátelé. Spoustu posledních let pracoval v gastronomii.“

S Petrem Koukalem se rozešli kvůli rozdílnému náhledu na partnerský život

Již loni v září se Soukalová vyjádřila k tomu, proč jim to s manželem nevyšlo: „Možná jsme to pochopili až pozdě právě proto, že jsme na začátku našeho vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času.“

Pro Soukalovou to bude první dítě, a tak ji čeká nová kapitola života. Zatím to vypadá, že si těhotenství užívá a nic jí nechybí. A na nového partnera pěje jen samé ódy.

Těší se hlavně z toho, že ji respektuje i navzdory jejím chybám. „Je to obrovsky osvobozující. Hodně inklinuje i k umění, což je mi blízké. Věcí, které máme společné, je prostě celá řada. Jsem šťastná,“ řekla Soukalová.

Podle ní je dokonce Miloš sportovně nadaný ve všech směrech. Do svatby se ale ani jeden nehrne. I když kdo ví, třeba se ještě do narození potomka něco přihodí.

Autor: Raina Tomanová



Související články