Švancara zavzpomínal na působení ve Slavii. Za tyhle neřesti a předměty utrácel miliony

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
petr svancara
Zdroj: PATRIK UHLÍŘ / MAFRA / Profimedia.cz

Petr Švancara se objevil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka a předvedl, že je to stále skvělý bavič a rošťák, jako byl před dvaceti lety. Mnoho fanoušků o něm vědělo, jaký vedl život, když byl hráčem Slavie.

Ti, kteří tušení neměli, u televizních obrazovek asi dlouho koukali s otevřenou pusou. Fotbalista, kterému se přezdívá „Švanci“, nikdy nezkazil žádnou legraci, ale přiznává, že měl problém s tím, kolik měl najednou k dispozici peněz.

Švancara platově poskočil o stovky tisíc měsíčně

Švancara v pořadu zavzpomínal na svá léta v pražské Slavii. Přiznal, že tenkrát měl chování namachrovaného blbečka. „Dali mi 300 000 měsíčně a to neměli dělat. Ve Zbrojovce jsem měl 12 000, byl to velkej skok. Zblbly mě peníze, zblblo mě tohle město. Byl jsem namyšlenej debil, kterej nezdravil lidi,“ rozpovídal se bývalý fotbalista.

Švancarovi je dnes již 43 let a působí jako komentátor zápasů a televizní expert. V příběhu pokračoval i dál. Velká výplata se totiž musela točit, žádné peníze si bokem neukládal. „Nejvíc peněz jsem utratil za holky a za žrádlo. Kolik? To bude dost. Za holky třeba milion a za žrádlo šest. Já jsem byl vlastně fotbalista, kterej toho nejvíc namluvil, nachodil a sežral,“ smál se.

Neskrýval ani to, že se chodili jako hráči bavit nejen do hospod, ale také do vykřičených domů. „Chodili jsme do hospody i do bordelu. Měli jsme tu výhodu, že nebyly mobilní telefony. Dneska jdou kluci na pivo a hnedka je někdo vyfotí. Do kterýho bordelu jsme chodili? Je to dvacet let, já nevím,“ nemohl si vzpomenout.

Nakonec ale přece na jeden název přišel: „Atlas se to jmenovalo? Já nevím, jestli to furt je?“ V dnešní době už je to nakonec jedno. Podobnými historkami prý doma Švancara baví také svou manželku Kamilu. „Vona to všechno ví, poslouchá to a říká, že jsem hroznej blbec,“ sdělil se smíchem.

Partnerku Kamilu požádal o ruku netradičním způsobem

Loni v únoru svou přítelkyni Kamilu požádal o ruku. Tenkrát to ale pro všechny bylo velké překvapení. Prstýnek ji navlékl v televizní show TIKI-TAKA. iSport.cz ho poté vyzpovídal. Švancara přiznal, že byl pod tlakem, protože ještě den před zásnubami byli společně na koncertě Marka Ztraceného.

A ten nečekaně přímo před tisícovkami diváků požádal svou přítelkyni o ruku. Petr přiznal, že po koncertě si ještě od Kamily poslechl slova typu „podívej, jak to měl krásný“. Žádost o ruku přirovnal k penaltě: „Lepší kopat penaltu než žádat o ruku. Nebudu říkat, že jsem takovej frajer, že bych nebyl nervózní.“

Začít s Kamilou vztah přitom neplánoval, na začátku mu šlo jen o sex. Pro Kamilu byla žádost o ruku velkým zážitkem, i když neměla radost, že je to před zraky tolika lidí. Navíc měl Švancara v záloze ještě jedno překvapení, které si nakonec rozmyslel. Chtěl jsem ještě Gottovu písničku Když milenky pláčou, aby to bylo úplně po švancarovsku. Radši jsem to ale nechal být, aby se nenaštvala.“ Svatba se konala loni v létě.

Autor: Raina Tomanová



Související články