Tomáš Plekanec se na utajené svatbě s Lucií Šafářovou vyšvihl originálním slibem. Všechny přítomné příjemně šokoval

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
tomas plekanec
Zdroj: Marek Patek Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Hokejový mistr Tomáš Plekanec se nedávno tajně oženil s matkou své dcery Leontýnky, tenistkou Lucií Šafářovou. Rozhodně ale není typem, který by uměl napsal svatební slib.

Tento problém ale vyřešil mistrně. Nechal si ho totiž napsat od písničkáře Pokáče, kterého můžete pravidelně potkávat na rádiu Frekvence 1, a kdo sleduje jeho kanál na YouTube, zná i jeho „rychlovky“, mezi kterou se může zařadit i píseň pro Plekance a jeho manželku.

Svatba Plekyho a Šafi proběhla v naprostém utajení kousek od Horní Bečvy

Na svatbu si tento slavný pár pozval necelou stovku hostů, kteří si společně s nimi užili také svatební dort, první tanec, házení kyticí a další tradice, které k veselce patří. Plekanec ale všechny příjemně šokoval, když místo čtení slibu u oltáře zazněla písnička.

„Já se vymýšlím se slibem a můj muž to vyřeší takhle! Díky Pokáči, hodně pobavila!“ napsala na svůj Instagram Lucie a připojila krásně sestříhané svatební video doplněné právě touto písní.

I Tomáš si svatební video vložil na svůj účet: „Každý jsme ten manželský slib pojali po svém… Děkuji za spolupráci, Pokáči,“ vzkázal český hokejista. Za nápad si Tomáš vysloužil slova uznání a ženich byl rád, že se svatba vydařila do posledního detailu.

Na organizaci svatební obřadu ale nebyli sami, pomohla jim Blanka Červenáková z agentury Svatby s příběhem. Prozradila, jak se jim povedlo svatbu utajit. „Obklopila jsem se lidmi, kterým důvěřuji. Přesto mi až teď dochází, že nejen oni, ale i personál, floristé, prostě všichni se udrželi. Nikdo nevzal tajně mobil, aby poslal do světa byť jeden jediný snímek.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Svatba byla plná zvláštních okamžiků

I když se novomanželé rozhodli vzít se na konci září, rozhodně se nedá říct, že by jim nevyšlo počasí. Během celého dne, jak svatební koordinátorka popsala, bylo sice zataženo, ale ve chvíli, kdy snoubenci stáli před oltářem, vysvitlo na chvilku slunce.

K jídlu se Plekanec s Lucií rozhodli podat klasickou svíčkovou s vývarem, jako zákusek byl zvolen přímo svatební dort. Podle Červenákové jsou ti dva pro sebe dokonalí a rozhodně jim přeje, aby jim to vydrželo.

Ukázalo se, že jsou velmi skromní, všichni si celou svatbu užili a hlavně byli na místě, na které se rádi vrací. Svatba se odehrála v hotelu Endemit Boutique Hotel & Spa, který ční nad přehradou v Horní Bečvě. Oblíbené místo, milovaní lidé kolem vás, skvělá nálada a novomanželé vedle sebe. Jak jinak může vypadat dokonalá svatba?

Zdroj: Instagram, Blesk

Autor: Raina Tomanová



Související články