Tomáš Vaclík ukázal manželku. Její ženské křivky vás nenechají chladným

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
tomas vaclik
Zdroj: Profimedia

Fotbalista Tomáš Vaclík nyní nemá jasnou budoucnost ve fotbale, protože v Seville mu končí smlouva a novou už nedostal. Jeho manželka si ale užívá sluníčka a neváhá se na instagramu ukázat.

Vaclíkova manželka Martina se nechala zvěčnit u bazénu. Pochlubila se výstavním poprsím, na které je i samotný český reprezentant pyšný.

„Manželka level 100,“ napsal k „vyprsené“ fotografii jeden z fanoušků Vaclíkové.

Pár má spolu dvě děti, šestiletou Nicole a roční Mellisu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Martina Vaclík (@martinkavv)

Fotbalista má za sebou v Seville skvěle odehrané sezony. Jako brankář by ve Španělsku rád zůstal, zvážil by ještě působení v jiné evropské soutěži, ale musela by být stejně kvalitní. Prozatím Vaclík vyloučil, že by se vrátil do pražské Sparty.

Vaclík je součástí Sevilly již od léta 2018. Navíc působil i v reprezentaci, brankářskou jedničkou byl v týmu do 21 let, která se v roce 2011 zúčastnila mistrovství Evropy. O rok později se dostal do A-mužstva české reprezentace, kde ale nedostal příležitost.

Do nominace se dostal také na EURO 2016 pod vedením Pavla Vrby. Český tým ale skončil v základní skupině, když získal jediný bod. Vaclík si na turnaji nezachytal, protože byl až náhradním gólmanem za Petrem Čechem, kterému dal Vrba přednost.

Vaclíkova Sevilla je v lize na čtvrté příčce za Barcelonou

Vaclík ve španělské fotbalové lize nastoupil na začátku března po dlouhých třech měsících. Brankářská jednička Bono musel kvůli zranění prstu odstoupit, a tak ho Vaclík nahradil.

Sevilla v nedělním posledním zápase v národní lize zvítězila nad týmem Alavés, kdy jediný gól padl až v 93. minutě, v nastaveném čase. Pro Vaclíka to byla druhá vychytaná nula v sezoně a Sevilla touto výhrou upevnila své čtvrté místo v tabulce.

Vaclík v 90. minutě navíc zakročil proti střele Josela, na Gómeze už byl krátký. Ani proti Villarrealu se Seville nedařilo, na jeho hřišti dostala rovnou čtyři góly a odjela s prázdnou. Tentokrát ale stál v brance Bono.

I po trápení ve fotbalové kariéře musí mít Vaclík radost, že mu jeho manželka dělá skvělé renomé a nezáleží na tom, ve kterém klubu zrovna hraje. Má být na co pyšný a vědoma si toho je i jeho žena.

Autor: Raina Tomanová



Související články