České tenistky vyrazily na pivo. Na otevřené zahrádce si pořádně dopřály

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
karolina pliskova
Zdroj: Profimedia

Česká republika je známá ve světě nejen krásnými ženami, ale také nejlepším pivem. A kombinace obou věcí je více než krásná na pohled. Tenistky Plíšková a Muchová společně vyrazily „na jedno“.

U jednoho piva to ale nezůstalo. Jak napsal server iSport.cz, obě měly volnou chvíli, a tak se rozhodly, že i přes nepřízeň počasí zkusí pivo na otevřené zahrádce restaurace.

V dnešní době můžete být rádi, že je vůbec otevřeno, déšť nedéšť

Tenistkám sice nepřálo počasí, ale byly rády, že si mohou takto vyrazit. Společnou fotografii poté Plíšková zveřejnila na svém profilu na instagramu. Na stole přitom stály hned čtyři tekuté chleby. „Jedno do každý nohy,“ napsala ke snímku Plíšková.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Billie Jean King Cup (@billiejeankingcup)

Muchová si pivo dopřála v rámci regenerace, protože má problémy s břišním svalstvem, ale určitě se zúčastní French Open.

Poslední zápas odehrála Muchová na začátku května

Naposledy se Muchová zúčastnila turnaje v Madridu, kde skončila ve čtvrtfinále. V něm nestačila na Pavlyuchenkovou a prohrála ve dvou setech 6:7 a 6:7. Do čtvrtfinále dokráčela díky výhrám nad Wangovou, Osakaovou a Sakkraiovou.

Plíšková je, co se týče umístění v žebříčku, mnohem výše. Několik týdnů byla na jeho čele ve dvouhře a stala se tak první českou hráčkou, která se na trůn usadila.

Nepovedl se jí však poslední zápas na turnaji v Římě, kdy ve finále nastoupila proti Polce Šwiatekové. Ta jí ale dala dva kanáry.

Mezi největší úspěchy Plíškové patří semifinále Australian Open v roce 2019, do stejného kola se dostala také v roce 2017 na French Open. Na Wimbledonu se probojovala maximálně do 4. kola, a to v letech 2018 a 2019.

Na letošním turnaji v Římě skončila ve finále, stejně na loni. V roce 2020 ale musela zápas ve druhém setu skrečovat, oproti tomu letos ve finále skončila po skóre 0:6 a 0:6.

Autor: Raina Tomanová



Související články