Utajené svatby Lucie Šafářové a Tomáše Plekance se účastnil hvězdný host

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
safarova plekanec
Zdroj: Profimedia

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec před nějakým časem tvrdili, že se do svatby nijak neženou. Mělo to být podle slov Šafářové především proto, že Plekanec měl už jeden drahý rozvod za sebou, a nechtělo se mu tak investovat do obřadu. Vypadá to ale, že změnili názor. Na sociálních sítích se totiž pochlubili svatebními fotkami.

Ačkoli se pár loni zasnoubil, oba tvrdili, že není kam spěchat. „Žádost o ruku byla velmi romantická. Ale málem jsme vyhořeli. Byl tam lampion štěstí ve tvaru srdce, nevznesl se však tam, kam měl,“ vzpomínala Lucie Šafářová. „Svatba je v plánu, zatím je však pozastavená, není kam spěchat. Já mám blbý, že Tomáš měl hodně drahý rozvod, takže do druhé svatby už asi nebude chtít tolik investovat,“ dodala.

Plány se ale nakonec změnily, a to možná i díky společné dceři Leontýnce, která se narodila v roce 2019. Tomáš má děti ještě dvě, a to se svou bývalou ženou Lucií Vondráčkovou. Hokejista a tenistka se teď rozhodli, že dají své dceři kompletní rodinu.

Ty a já napořád

„Ty a já napořád.“ Taková slova se objevila u svatební fotografie Lucie Šafářové, na které má nevěsta krásné krajkové šaty a ženich se pyšní tmavým oblekem, který mu neuvěřitelně sluší. Jinou fotku, ovšem se stejným popiskem, sdílel na svém instagramu Plekanec.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Fanoušky tajná svatba zaskočila i kvůli tomu, jak se k ní ještě před nějakým časem pár stavěl. I tak jim ale štěstí přejí a gratulace pod příspěvky přibývají s každou minutou. „Myslím, že vy dva zkrátka patříte k sobě. Moc vám gratuluji,“ píše se v jednom z nich.

Podobných příspěvků je pod fotografiemi na sociálních sítích obou novomanželů celá řada. Tomáš i Lucie vypadají šťastně a je vidět, že si svůj velký den užili. Kromě několika fotografií toho o své svatbě příliš neprozradili, my ale víme, kdo jim k celé akci hrál a zpíval.

Poblahopřál jim na svém instagramu

Hvězdným hostem, který zde bavil nejen zpěvem, ale i obecně svou přítomností, se na svatbě stal Mirai Navrátil. Ten se pochlubil fotkou s oběma novomanželi na fotografii sdílené na instagramu. K té připsal, že je moc rád, že právě on je mohl v tento den doprovázet.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mirai Navrátil (@mirainavratil)

„Bylo mi ctí Vám zahrát a doprovodit Vás mezi manžely,“ svěřil se. Lidé, kteří ještě nestihli zaznamenat na instagramu svatební fotky páru, tak získali informaci o sňatku trochu jiným způsobem. I ti se přidali s gratulacemi pod Miraiův příspěvek.

„Děkujeme moc, bylo to úžasné,“ napsala pod společnou fotku Lucie, aby vyjádřila zpěvákovi svou radost z toho, že právě on se jejich svatby účastnil. Novomanželé si teď užívají nového společného života a my jim přejeme do manželství jen to nejlepší.

Zdroj: Instagram, idnes.cz

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články