Vyrýsovaný Ronaldo prozradil svůj recept na perfektní tělo. Tohle je tajemství jeho úspěchu

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
christiano ronaldo
Zdroj: Profimedia

O Christianovi Ronaldovi se hovoří jako o jednom z nejlepším fotbalistů, který kdy kráčel na této planetě. Mluví se nejen o jeho výkonech na hřišti za FC Juventus a reprezentaci, ale i krásné přítelkyni a o tom, jak se udržuje tento šestatřicetiletý Portugalec v kondici.

Cristiano Ronaldo se naposledy dostal na titulní stránky sportovních médií před zahajovacím zápasem Portugalska proti Maďarsku.

Na tiskové konferenci totiž od sebe odsunul dvě lahve Coca-Coly a zvedl lahev vody se slovy „Agua!“ Tím naplno řekl divákům u televize, ať pijí vodu.

Zdravý životní styl hraje prim

Ronaldo je známý tím, že zdravý životní styl je u něj na prvním místě. Už v době, kdy hrál za Manchester United, si najal osobního kuchaře.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Svůj den začíná šunkou, sýrem a jogurtem na snídani. Rád si pochutná také na avokádovém toastu.

Sní šest jídel denně, dopřává si hodně ryby – obzvlášť rád má tresku, tuňáka nebo mečouna. Dále má v jídelníčku hodně zastoupena vejce a bílkoviny obecně.

Ronaldo se samozřejmě hodně hýbe. Ve svém diáři má pět tréninků týdně, věnuje se plavání a pilates. Když cítí, že potřebuje odpolední šlofíček, bez váhání si ho dopřeje.

Podle britského deníku The Times je Ronaldovým oblíbeným jídlem bacalhau à brás – treska, cibule, nakrájené brambory a míchaná vejce.

Fotbalista se vyhýbá šumivým nápojům, protože obsahují vysoký obsah cukru. To ostatně dal najevo právě při oné tiskové konferenci.

Alkohol si dopřeje jen výjimečně, a to jenom skleničku vína. Díky tomu a svému přirozenému fotbalovému talentu je dnes tam, kde je.

Zdroj: Insider, The Times, instagram Christiana Ronalda

Zdroj foto: Profimedia

Autor: Marek Slanina



Související články