Zdrcený Pastrňák informoval o smrti svého šestidenního chlapce. Prosí jen o jednu věc

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
david pastrnak hokej
Zdroj: Profimedia

Na sociálních sítích se se smutnou zprávou podělila hvězda NHL David Pastrňák. Pětadvacetiletý hokejista veřejnost informoval o tom, že zemřel teprve jeho šestidenní chlapeček Viggo. Pastrňák prosí o respektování soukromí.

O tom, že k tragédii v jeho rodině došlo, informoval širší veřejnost na sociální síti Instragram, kam kromě krátkého komentáře vložil i černobílou fotografii svého již zesnulého syna.

„Viggo Rohl Pastrnak 17. června 2021–23. června 2021. Shlíží na nás anděl a říkáme mu syn. Navždy tě budeme milovat. Respektujte prosím naše soukromí v těchto srdcervoucích časech,“ napsal Pastrňák k fotografii.

Kvůli narození syna odpískal mistrovství

Hokejista se na svého prvorozeného syna neskutečně těšil, tomu nasvědčovalo i to, že chtěl být za každou cenu u porodu. Dokonce se omluvil i z mistrovství světa v Rize. Jenže radost vystřídal u útočníka z Bostonu Bruins smutek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pasta (@davidpastrnak)


Český hokejista a jeho švédská přítelkyně Rebecca Rohlssonová v lednu své fanoušky informovali, že se brzy jejich rodina rozšíří o třetího člena. „Nemůžeme se dočkat, až poznáme toho malého človíčka,“ napsala Rebecca Rohlssonová na Instagram, a přidala dokonce i video.

Na videu se pár snažil pomocí modrých a růžových konfet dozvědět, zda se má těšit na holčičku, nebo naopak na kluka. „Pasta junior je na cestě,“ potvrdil tenkrát David Pastrňák. Hokejista se svou přítelkyní chodí od roku 2018. Seznámili se na narozeninové oslavě.

Talentem od narození

Pastrňák má hokej v krvi už od dětství. Tento rodák z Havířova už stál na svých prvních bruslích ve třech letech. Tehdy ho k tomu přivedla jeho maminka. Jenže velice brzy bylo jasné, už během školních let, že se postupně vypracuje výš a výš.

V patnácti letech hrál za havířovský A tým, ale nakonec se mu zadařilo v týmu NHL Boston Bruins. První gól si připsal hned z počátku roku 2015.

Mladý útočník si od samého začátku své kariéry dost pečlivě chrání své soukromí. Veškeré podrobnější informace si bedlivě střeží a nikomu je neříká.

Zdroj: Instagram Davida Pastrňáka

Autor: Ivan Glaser



Související články