Petra Kvitová se prohání v červených bikinách na kole na Havaji. Po skončené sezóně si tam odjela plnit sny

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
petra kvitova
Zdroj: Profimedia

Tenistka Petra Kvitová ví, jak si užívat. Po dlouhé sportovní sezóně, ve které ze sebe vydala maximum, si jednoduše odpočinek zaslouží. Není proto divu, že se letos konečně rozhodla splnit si sny a odjet na dovolenou na Havaj.

Turnaj Indian Wells Masters se každoročně hraje ve stejnojmenném městě v Kalifornii. Kvitová se i letos zúčastnila. Vypadla však už ve 3. kole, když prohrála s Běloruskou Viktorií Azarenkovou 5:7 a 4:6. Už předtím však oznámila, že po tomto turnaji ukončí sezónu.

Po sezóně se většina sportovců uchyluje k pořádnému odpočinku. Petra není výjimkou a letos se rozhodla plnit si ve velkém sny a konečně vyrazit na místo, které ji láká už dlouho.

Vždy na prvním místě

Podle Kvitové byla Havaj vždy na prvním místě mezi lokalitami, na které se chtěla podívat. Kromě sportu miluje také cestování a samozřejmě se během své kariéry na mnoho míst vypravila. Obvykle ale nemá příliš času na chození po památkách a odpočinek.

„Když jsme letos zakončili sezónu v Indian Wells, věděla jsem, že je to skvělá příležitost, jak si konečně splnit sen. Do krásného velkého ostrova jsem se hned zamilovala. Cítila jsem se tam tak uvolněně,“ svěřila se fanouškům na svém instagramovém profilu.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

K tomuto popisku přidala fotografii, na které sedí v plavkách na kole s nápisem Mauna Lani, což je luxusní resort na Havaji, kde tráví tenistka čas. Z jejího úsměvu je jasné, že si dovolenou užívá. I opálení už se na jejím těle projevilo.

Na Tahiti i Bora Bora

Fanoušci pod fotkou Petry Kvitové zanechali nejeden komentář. Většina se jich nemůže vynadívat na to, jak to tenistce v plavkách sluší. Zvyklí jsou na ni spíše v šortkách a tričku, proto je pro ně tento pohled výjimkou, kterou je třeba si vychutnat.

„Když už tam jste, vyrazte na Tahiti nebo na Bora Bora,“ radí jeden z fanoušků. Komentáře v anglickém i českém jazyce se střídají a je vidět, že Petra nemá podporu jenom u nás v Čechách, ale i ve světě.

Zda si z rad a tipů na další dovolenou Kvitová něco vezme, to se teprve uvidí. Nicméně teď je hlavně třeba, aby si pořádně odpočinula a na další sezónu byla připravená v plných silách. Fanoušci se totiž rozhodně těší nejen na další fotky, ale také na její skvělé výkony na kurtu.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová



Související články