Serena Williams zapózovala v plavkách se svou dcerou. Jsou si podobné jak vejce vejci

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
serena williams
Zdroj: Shutterstock

Blíží se další tenisový grandslam, ale Serena Williams, které je letos již 39 let, se tím vůbec nestresuje. Raději si užívá pohodové dny se svou rodinou u Středozemního moře.

Slavná tenistka se ráda ukazuje na sociálních sítích, kde pravidelně vystavuje fotografie, ale jak všichni víme, Williams nemá super postavu zadarmo a za jejím outfitem je těžká práce.

Své plavky sladila s dceřinými

Serena předvedla v plavkách vypracovanou postavu. Vedle své tříleté Olympie je jako proutek a rozhodně se nemusí stydět do plavek se svléknout.

Serena je mladší ze sester Williamsových a nedávno se pochlubila fotografiemi z francouzského Cannes, kam odjela na dovolenou s celou svou rodinou.

Její manžel Alexis Ohanian je zakladatelem internetového serveru Reddit. Tento web mu vynesl hotové jmění – stal se díky němu miliardářem. A právě manžel stojí za proměnou její postavy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams)

„Asi pět let zpátky jsem se dočkal největší pocty, když mi Serena řekla: Ty snad makáš ještě víc než já!“ řekl Ohanian. Jak uvedl Blesk, těmito slovy pomohl Sereně namotivovat se ke změně.

Výsledky teď může vidět celý svět díky fotografiím, jimiž se Serena často na sociálních sítích chlubí. Jestli ale Sereně pomůže tato současná forma na turnaji French Open, který se koná již od 24. května, není jasné.

Na titul čeká Serena již více než 4 roky

Poslední grandslamový titul získala Williams na Australian Open v lednu roku 2017. I tak patří mezi nejlepší tenistky historie a může se pochlubit několika úspěchy, stejně jako její sestra.

Na svém kontě má již 23 singlových titulů, k vyrovnání rekordu Margaret Court ji schází pouze jeden, který může získat právě na French Open. Na tomto turnaji zvítězila naposledy v roce 2015, předtím získala ještě dva v roce 2002 a 2013.

Co se týče Australian Open, kromě již zmíněného roku 2017 na něm získala ještě dalších šest titulů. Poprvé triumfovala v roce 2003. Na olympijských hrách v roce 2012 získala zlatou medaili, která se stala zatím jediným cenným kovem z této akce.

Autor: Raina Tomanová



Související články