Tým Radka Štěpánka přivítá dalšího člena. Nicole Vaidišová oznámila vtipným způsobem těhotenství

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
stepanek vaidisova
Zdroj: Martin Hykl, Pavel Machan, David Kundrát/ CZECH NEWS CENTER / CNC / Profimedia

Vzali se nadvakrát, ale jejich láska jen vzkvétá. Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová už jsou rodiči, brzy ale přivítají dalšího člena rodiny. Bývalá tenistka to oznámila na svém instagramovém profilu.

„A je to tady zas… Tým Štěpánek přivítá do týmu brzy dalšího člena,“ napsala ve středu na svůj instagram Nicole Vaidišová v angličtině.

Ne vždy to byla rodinná pohoda

Přidala k tomu krásnou rodinnou fotku, která zachycuje jejího manžela, jak mu sedí blonďatá dcera na ramenou, a Nicole ve velkém tričku pohodlného střihu. Je jasné, proč zvolila právě to – rýsuje se jí pod ním bříško.

A už je pořádně veliké, takže je možné, že to má Nicole opravdu za pár.

Snímek je zasazen do přírody na venkově a vyzařuje rodinnou pohodu. Ne vždy to tak bylo, vždyť pár se bral dvakrát, napoprvé to bývalým sportovcům nevyšlo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nicki Vaidisova (@nicolevaidisova)

Poprvé se brali v roce 2010, o tři roky později se ale rozešli. Štěpánek chvíli dokonce randil s jinou tenistkou, šampionkou Petrou Kvitovou.

Nejoblíbenější příběh lásky

Pokoušeli se k sobě ale v průběhu let vrátit, což nakonec vyšlo. Podruhé do toho praštili symbolicky přesně osm let po první svatbě.

„Každý příběh lásky je krásný, ale ten náš je můj nejoblíbenější,“ napsal tehdy na instagram ke společné zamilované fotografii tenista.

Ve stejném roce oznámili také, že čekají prvního potomka. Dcera Stella se už nyní určitě těší na to, že nebude jedináček. Dočká se bratříčka, nebo sestřičky?

Zdroj: Instagram

Autor: Alice Konopásková



Související články