Karolína Plíšková odrazila útok nespokojeného fanouška. Poslala mu jasný vzkaz

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
kristyna a karolina pliskovy
Zdroj: Profimedia

Dvojčata Plíškovy jsou si v individuálních zápasech oporou v hledišti a v deblu úspěšnými spoluhráčkami. Zastat se jedna druhé ale umí i mimo kurt. Tentokrát se na sociálních sítích opřela Karolína do nespokojeného fanouška, který kritizoval hru její sestry.

Druhý největší grandslam sezóny je v plném proudu a nechybí v něm ani účast českých tváří. Řeč je o turnaji French Open (Roland Garros).

Kristýna Plíšková na turnaji končí

Kristýna Plíšková vypadla hned v úvodním zápase s krajankou Barborou Krejčíkovou. Vítězka posledního turnaje ze Štrasburku Barbora nejprve v zápase prohrávala 5:7 a 1:3.

Celý zápas parádně otočila a postup do druhého kola francouzského grandslamu si poctivě vydřela 5:7, 6:4 a 6:2.

Karolína se zastala sestry

Kristýně zbyly jen oči pro pláč. Na sociální síť vyvěsila fotografii ze zápasu a okomentovala ji jen plačtivými smajlíky. Pod snímkem ji hned podpořil partner, sparťanský fotbalista Dávid Hancko. „Moc hrdý,“ napsal.

„Parádní bitva,“ přišla podpora ze strany švagra Michala Hrdličky. A měl pravdu. Kristýna se na konci zápasu doslova rvala o každý bod. Podařilo se jí odvrátit dva mečboly soupeřky, ale tlaku Babory Krejčíkové nakonec neodolala.

Neúčast v druhém kole mrzí za Kristýnu určitě i její sestru Karolínu. Ta příspěvek na instagramu také obohatila o komentář: „Stejně nej.“

S tím ale evidentně nesouhlasil jeden z fanoušků, který Karolíně odpověděl: „Obě stejný problém… hlava.“ To si ale úspěšnější ze sester líbit nenechala. „Chytráky miluju, a že jich je,“ odvětila ostře.

Šance ve čtyřhře

Neúspěch Kristýnu mrzet tolik nemusí. Na turnaji se ještě ukáže v deblu. První zápas se jim se sestrou vyvedl a Aleksandru Kruničovou s Martinou Trevisanovou smetly za 49 minut ve dvou setech 6:0 a 6:1. Soupeřkám povolily jediný gem a ve druhém kole na ně čeká čínské duo Yi-Fan Xu a Zhang Shuai.

Karolína zůstává v turnaji singlů a jako nasazená devítka se utká o postup do třetího kola s Američankou Sloane Stephensonovou.

Autor: Alžběta Kubátová



Související články