Korda a Nedvědová byli zachyceni na procházce po Praze. Svou lásku už tajit nemusí

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
sebastian korda
Zdroj: Profimedia

Jsou to děti slavných rodičů, jsou mladí a zamilování. Už nějakou chvíli spolu randí Sebastian Korda, dvacetiletý tenista, a Ivana Nedvědová, která je sice o čtyři roky starší, ale jejich lásce to nevadí.

Spolu se setkali v Praze na Karlově mostě, kde se procházeli a dělali si společné fotky. Ty poté zveřejnili na sociálních sítích, kde si vyznávají lásku už nějaký ten pátek.

Po rande musel mladý Korda trénovat na kurty

Ivana je dcerou Pavla Nedvěda, slavného fotbalisty. Sebastian jde ve stopách svého slavného otce Petra Kordy, který mimo jiné svého syna také trénuje.

Po příjemně stráveném slunečném dni na Karlově mostě musel Korda na trénink do Stromovky. Na kurty Sparty se vždycky vrací rád, protože zde se naučil mnoho z toho, co dnes na hřišti předvádí.

Nejlépe strávený den, nejdříve se svou láskou a poté na kurtech, kde zdokonaluje svou hru a sbírá další zkušenosti.

A jak zveřejnili svou lásku? Určitě jste registrovali „rouškovou líbačku“ obou partnerů. Do této doby ale žádná jejich společná fotka nevyšla.

Partneři si rádi pořizují selfie fotky, takže je jasné, že se jejich sociální sítě postupně plní hlavně jimi. Dávají si tak najevo svou lásku, podle fotografií si hodně rozumí, jak uvedl server iSport.cz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ivana nedved (@ivananedved)

Kvůli pandemii koronaviru se nevidí tak často, jak by chtěli

Zatímco Ivana tráví čas v Praze, on se zúčastnil například turnaje v Miami. Čas spolu tráví minimálně, o to více svou lásku vyjadřují právě přes internet. Korda tráví spoustu času na Floridě, kde se vlastně oba poznali.

Jejich rodiče jsou skoro sousedé a na Floridě trávily obě rodiny hodně času. Mladý zamilovaný pár se zná už odmalička, dříve se brali spíše jako bratr a sestra.

Jak čas plynul, jejich vztah dostal hlubší rozměry a teď už svou lásku tajit nechtějí. Ale co na to říkají jejich tátové? Ivana žije už nějakou dobu sama, takže tady by otec asi nepochodil.

Sebastianův otec ale svého syna nejen potkává doma, ale také ho trénuje. Ivana je ale podle všeho dobrá partie a je vidět, že se mají rádi. Není tedy důvod k tomu, aby jim zakazovali se vídat.

Autor: Raina Tomanová



Související články